• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

01.10.2018

19:48

KLADIONICE OČEKUJU 3:0 ZA PSŽ PROTIV ZVEZDE! Stručnjaci nemilosrdni prema srpskom prvaku pred meč u Parizu!

Crvena zvezda

KLADIONICE OČEKUJU 3:0 ZA PSŽ PROTIV ZVEZDE! Stručnjaci nemilosrdni prema srpskom prvaku pred meč u Parizu!

Podeli vest

Domaće i svetske kladionice očekuju da Crvena zvezda izgubi od Pariz Sen Žermena rezultatom 3:0



Srpski šampion u sredu (18.55, RTS 1) gostuje u Parizu u 2. kolu Grupe C Lige šampiona, kladionica "PlanetWin365" najmanju kvotu 6,48 nudi na konačan ishod 3:0 u korist "svetaca".

Iz bunkera do boda

Francuski šampion daje mnogo golova u Evropi, ali mi smo pokazali da nam je teško dati gol
Branko Jovičić

Potom sledi 2:0 za PSŽ sa kvotom 8,24, zatim 4:0 (8,73), dok neke od poznatih svetskih kladionica imaju u ponudi i trijumf Parižana od 5:0, gde se kvote kreću od 8,5 do 10,5.
Na dvojku kvota 44

Niko od bukmejkera ne ostavlja ni procenat šansi da Zvezda napravi iznenađenje, pa se kvote na bilo kakvu pobedu PSŽ-a kreću od 1,03 do 1,08. Nezapamćeno je u Ligi šampiona da se bilo kojem autsajderu baš toliko ne veruje, a pogotovo timu koji je takmičenje počeo remijem bez golova sa izuzetno jakim Napolijem. Primera radi, minhenski Bajern je u 2. kolu bio takođe ubedljiv favorit protiv Ajaksa, ali kvota na trijumf Bavaraca je od 1,17 do 1,30. Slično je i u duelu Juventus - Jang bojs, gde ni Švajcarci, koje su prošle sezone savladali Partizan i izbacili ih iz Evrope, nisu potcenjeni kao što je Zvezda protiv PSŽ. Kvota na trijumf "stare dame" je 1,14.

Kladionice ne veruju ni da Zvezda može makar do remija na "Parku prinčeva". Kvota na nerešen rezultat kreće se od 12 do 15, a na trijumf izabranika Vladana Milojevića iznosi čak od 29 do 44! Najmanja kvota na tačan rezultat u korist Crvene zvezde je čak 91,54, i to na pobedu srpskog prvaka rezultatom 2:1.
 

NAJZANIMLJIVIJE KVOTE

1:0 za PSŽ 15,57
2:0 za PSŽ 8,24
3:0 za PSŽ 6,84
4:0 za PSŽ 8,37
2:1 za PSŽ 11,91
3:1 za PSŽ 10,47
4:1 za PSŽ 12,46
1:0 za Zvezdu 92,84
2:0 za Zvezdu 145,00
3:0 za Zvezdu 305,00
4:0 za Zvezdu 701,00
0:0 35,91
1:1 28,82
2:2 23,38
1&3+ 1,20
gg&3+ 2,70

Bukmejkeri smatraju da će crveno-beli u svakom slučaju na ovom meču primiti mnogo golova. Kvota na pobedu PSŽ uz tri ili više pogodaka (1&3+) iznosi svega 1,20. Ipak, prema rečima defanzivnog veziste Branka Jovičića, Zvezda do sada nije primala mnogo golova u Evropi i očekuje da tako bude i u Parizu.

- PSŽ je skup najboljih igrača na svetu. Hoćemo da odmerimo snage i vidimo gde se nalazimo. Naš stručni štab će, kao i uvek, skenirati protivnika do najsitnijih detalja. Francuski šampion daje mnogo golova u Evropi, ali mi smo pokazali da ih ne primamo mnogo - kaže Jovičić.

Kafu obećava gol

Kladionice daju određene šanse Zvezdi da će postići barem pogodak na gostovanju prvaku Francuske. Kvota da PSŽ pobeđuje, a da Zvezda daje pogodak iznosi 2,18, a da francuski prvak pobeđuje bez primljenog gola je 1,50.

 

Jedan od glavnih napadačkih aduta Vladana Milojevića biće Brazilac Žonatan Kafu. On smatra da će čak i PSŽ-u biti teško protiv odbrane crveno-belih.

- Utakmica u Ligi šampiona je sama po sebi izazov za svakog fudbalera. Mi smo spremni, znamo sa kojom ekipom odmeravamo snage. Prošle godine u Ligi Evrope, sada u Ligi šampiona Crvena zvezda je pokazala da ima čvrstu odbranu, ne primamo lako golove i siguran sam da možemo da iznenadimo svakog protivnika koji naiđe na naš bedem. Takođe, u napadu imamo kvalitetne igrače, sve se bolje razumemo na terenu kako vreme odmiče i naše zajedništvo i požrtvovanost na terenu mogu da nam donesu pozitivan ishod - naglašava Kafu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cobe

pre 5 godina

Ma da je 3.0 nije strasno ja mislim da ce da bude petarda

Zoran

pre 5 godina

Ma i petarda je uspeh...Ja se plasim da ne bude 7+...Plasim se da se ne proslavimo po rekordnom porazu. Ovi su jezivo jaki, ali jezivo. Ako u prvom daju 3-4 , do kraja ce biti masakr. Uzdajmo se da za Boga znaju, pa prikoche.

marko

pre 5 godina

Ovo je neverovatno! Ovaj koji je pisao tekst pojma nema. Yang Boys nije izbacio Partizan! Bilo je 1:1 u Svajcarskoj i 2:1 za Partizan u Beogradu. Partizan je prosao grupu i nakon toga je eliminisan. Zvezda ce primiti najvise golova od osnivanje Lige Sampiona. To ce biti rekord.

stan collymore

pre 5 godina

A sta treba očekivati? Mediji naprave takvu nerealnu sliku, da je malo reći....Ispada da je Zvezda u rangu ako ne i bolja od PSŽa po njima, pa je katastrofalno kako se svetske kladionice postavljaju prema njoj.... Najbolje da su stavili da je Zvezda favorit da osvoji Ligu šampiona....Ajte molim vas..... Biće dobro ako prodje sa tri gola...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija