• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2018

13:41

ZVEZDO, DRŽI SE! PSŽ izlazi sa najjačim timom na megdan prvaku Srbije!

Crvena zvezda

ZVEZDO, DRŽI SE! PSŽ izlazi sa najjačim timom na megdan prvaku Srbije!

Podeli vest

Biće čupavo u sredu uveče na "Parku prinčeva"! Kako tvrde maltene svi francuski mediji, Pariz Sen Žermen će zaigrati u najjačem sastavu protiv Crvene zvezde

 

Iako je bilo špekulacija da bi trener Tomas Tuhel mogao da odmori neke igrače i pošalje na teren kombinovani tim, čime bi malo olakšao život crveno-belima, to se, izgleda, neće dogoditi.

Francuski mediji najavljuju da će protiv Crvene zvezde na teren i Nejmar i Kilijan Mbape i Edinson Kavani i sa njima Anhel di Marija, a to je navala od koje i jačim timovima od srpskog prvaka drhte noge.

Trener PSŽ-a, očigledno, ne želi da dozvoli bilo kakvo iznenađenje, kakvo se dogodilo Napoliju pre dve nedelje na "Marakani", kada su Italijani ostali bez dva "već upisana" boda protiv Zvezde.

Prema najavama, "sveci" će zaigrati u formaciji 4-2-3-1 i u sastavu: Areola, Menije, Silva, Markinjos, Bernat, Rabio, Verati, Mbape, Nejmar, Di Marija, Kavani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tomica

pre 5 godina

Moramo igrati požrtvovano i hrabro, bez klasičnog centarfora. Njegovov mesto mora zauzeti Čaušić koji mora strogo čuvati Silvu na svakom delu terena. Moraju "brzi" igrači: Ben, Simić i Kafu i Marin čuvati i preuzimati "non-stop" na svakom delu terena Di Mariju i MBapea a t o isto važi za Savića i Jovančića po pitanju Kavanija. Ubeđen sam da Gobeljić može bolje odigrati od Rodića ovu utakmicu. Dakle, treba strogo odigrati "presing" već od proivničkog "šesnaesterca" brzo, uporno, beskompromisno, sa mnogo trčanja, duela i ogromne volje da ostanemo neporaženi. U napad ići vrlo retko i samo iz kontranapada, te šutirati sa "distance" kada to prilike dozvole. Truditi se da se rival "izgura" iz našeg "šesnaesterca" i obratiti veliku pažnju na njihov "kontranapad" zato Milojević mora uvesti sve tri "rezerve" čim situa- cija na terenu bude takva. Moramo imati 14 "Miloša Obilića" večeras, ako želimo biti neporaženi. Napred Zvezdo, živela Srbija! Sreća prati hrabre, večeras igrate za vas ali i za sve nas a ima nas mnogo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija