• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.10.2018

22:10

TOMIĆ ZADOVOLJAN: Simanić i Čović su igrači utakmice, a ne Perperoglu i Odžo!

Crvena zvezda

TOMIĆ ZADOVOLJAN: Simanić i Čović su igrači utakmice, a ne Perperoglu i Odžo!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je zadovoljan pobedom u utakmici protiv Ulma u Evrokupu (88:73), ali je dodao da ekipa još nije došla do svog maksimuma


Teška utakmica, to smo i očekivali. Igrali smo protiv dobre ekipe koja igra dobro u napadu, ima dobre kontre i kreće se. Zadovoljan sam pobedom, gradili smo prednost i utakmicu od prvog do poslednjeg minuta. Tako moramo da igramo, ne pobedjuje niko u prvoj i drugoj četvrtini, već se rezultat gleda u 40. minutu. Čestitam ekipi na pobedi - rekao je Tomić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Košarkaši Zvezde pobedili su u Beogradu Ulm sa 88:73 na početku takmičenja u Evrokupu. Upitan o oscilacijama u igri, Tomić je rekao da utakmica ne može da se odigra u istom ritmu 40 minuta i da su oscilacije normalne na početku sezone. On je posebno pohvalio i kao ključnog igrača istakao Borišu Simanića.

Zvezda je među favoritima
 

Trener Ulma Torsten Libenat rekao je da je Zvezda jedan od favorita za osvajanje Evrokupa.
-  Zvezda je dobro vođena, igrali su na visokom nivou iako su se tek završile pripreme. Dobro su izgledali. Ima ekipa sa većim budžetima, ali mislim da je ovaj tim Zvezde među favoritima - naveo je on


- On je bio ključni igrač na utakmici, u odbrani i napadu. Dao je energije koliko je trebalo u tom trenutku da se dobije utakmica. Dva ključna igrača su bila, Čović i Simanić, a ne Reglend sa 17 poena, Perperoglu i Odžo sa 14.  Boriša je u kriznom trenutku ušao na teren i odigrao fenomenalno. Napredovao je - naveo je Tomić.

Upitan da prokomentariše učinak Majka Cirbesa, koji je postigao dva poena, Tomić je rekao da  Nemac nije igrao dobro, a da je njegov posao da ga podrži i vrati i da on mora da igra bolje. 

- Od prvog dana ovde u Zvezdi, sve mora da ide pozitivno a ne negativno. Nismo mi došli do 100 odsto. Protiv Cibone sam rekao da sam nezadovoljan, ne kvalitetom igre već odnosom prema košarci, prema dresu, a danas je bila druga slika i to je u redu. Zvezda može i mora da napreduje, mnogo više mora da se veruje u mlade i da se radi sa njima - rekao je Tomić.

(FOTO) CRVENO-BELI SE MUČILI PA RAZBILI ULM! Zvezda upisala prvu pobedu u Evrokupu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija