• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2018

18:52 >> 20:53

(VIDEO) POMRAČENJE U GRADU SVETLOSTI! PSŽ deklasirao Crvenu zvezdu u Ligi šampiona!

Crvena zvezda

(VIDEO) POMRAČENJE U GRADU SVETLOSTI! PSŽ deklasirao Crvenu zvezdu u Ligi šampiona!

Podeli vest

Potpuno pomračenje u Gradu svetlosti! Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su debakl protiv Pariz Sen Žermena u drugom kolu Lige šampiona - 6:1

Crvena zvezda je doživela najteži poraz u istoriji, a da nije Milan Borjan skinuo još četiri-pet kolosalnih šansi pariškim "svecima", mogao je to da bude totalni fudbalski masakr na "Parku prinčeva".

Igrač utakmice bio je Nejmar, koji je postigao het-trik, a dva gola je postigao iz slobodnih udaraca, koje je Borjan mogao samo pogledima da isprati u mrežu.

Zvezda se držala prvih 20 minuta, a kada je Nejmar "načeo" bunker srpskog tima, sve se u igri crveno-belih potpuno raspalo.

Delovali su igrači Zvezde kao da su statisti u nekom francuskom filmu, ništa se nisu pitali na terenu, PSŽ je gazio bez milosti, nizao šanse i postizao golove.

Srećom je Borjan ostao priseban u drugom poluvremenu, skinuo je četiri-pet zicera, naročito je bio nesavladiv za Kilijana Mbapea, koji je tek u 70. minutu uspeo da se upiše u strelce.

Jedina svetla sekvenca ovog meča za srpski tim dogodila se u 74. minutu, kada je Marko Marin iskoristio sjajno dodavanje Ebisilija i postigao prvi gol za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona.

Na kraju šest komada u mreži Crvene zvezde i najteži poraz u istoriji.

PSŽ - CRVENA ZVEZDA 6:1 (4:0)

Strelci: Nejmar u 20, 22 i 81, Kavani u 37, Di Marija u 41. i Mbape u 70. minutu za PSŽ, a Marin u 74. za Crvenu zvezdu.

Stadion: "Park prinčeva". Sudija: Artur Soareš Dijas (Portugal). Žuti kartoni: Stojković, Pavkov (C. zvezda).

PSŽ: Areola - Munije, Tijago Silva (od 76. Kerer), Kimpembe, Bernat - Verati, Rabio, Di Marija - Nejmar (od 82. Draksler), Kavani, Mbape (od 76. Čupo-Moting).

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Degenek, Savić (od 46. Babić), Rodić - Jovičić, Čaušić - Marin, Krstičić, Simić (od 46. Pavkov) - Ben (od 73. Ebisilio).

TOK MEČA:

Kraj.

87'. Nova velika šansa za PSŽ! Di Marija je bio na desetak metara od gola, Degenek je izblokirao njegov udarac.

85'. ZICER! Sam je bio Julijan Draksler ispred golmana Zvezde, a pobednik u tom duelu je bio Milan Borjan.

83'. Na sreću, Kavani je bio u ofsajdu, tako da nema gola za PSŽ.

81'. GOL! Nejmar ponovo pogodio iz slobodnog udarca!

74'. GOL! MArko Marin je strelac prvog gola za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona! Majstorski ga je proigrao Ebisilio.

71'. SREĆA! Ponovo zicer za Mbapea posle velike greške Rodića, ali je njegov udarac bio loš i završio je daleko od gola.

70'. GOL! Pravi solo prodor je napravio Nejmar kroz odbranu Zvezde, a finiš akcije su uredili Bernat, koji je centrirao i Mbape koji se upisao u strelce - 5:0.

65'. Sada je i Rodić oprobao udarac! Lepo mu se otvorio prostor, bek Zvezde je "zategao" sa 20-22 metra, ipak pravo u golmana "svetaca".

64'. Evo i šuta Crvene zvezde! Marko Marin je ušao u šesnaesterac, tukao spoljnim delom stopala, ipak nedovoljno snažno, Areola je uhvatio loptu.

62'. Ne popušta pritisak "svetaca", konstantno su ispred šesnaesterca Zvezde...

58'. Sreća za Borjana! Kiks golmana Zvezde posle dubinske lopte Veratija, na sreću fudbal je otišao u korner.

55'. Još jedna sjajna akcija domaćih, Rabio je poslao loptu na peterac, a Babić je u poslednjem trenutku izbacio fudbal ispred Kavanija.

53'. Na Zvezdinu sreću, Mbape po svaku cenu želi da postigne gol, pa preteruje u tome i sada je pokvario veliku priliku iz kontre.

52'. I još jednom Borjan bolji od Nejmara u šansi PSŽ-a!

51'. Ponovo Borjan! Velika šansa za PSŽ, Nejmar je šutirao sa desetak metara, ali je golman Zvezde još jednom odbranio.

50'. Rabio je probao glavom posle kornera, lopta je otišla preko gola.

48'. BORJAN! Ponovo je golman Zvezde ukrotio udarac Mbapea u odličnoj šansi.

46'. Dve promene u timu Zvezde: umesto Savića i Simića, na terenu su Babić i Pavkov.

Foto: AP foto

Kraj prvog poluvremena

45'. BORJAN! Spasao je gol iz dva pokušaja Nejmara iz neposredne blizine!

41'. GOL! Zvezdin pakao na "Parku prinčeva"! Di Marija potpuno sam ispred Borjana i gol - 4:0!

39'. KAKAV PROMAŠAJ MBAPEA! Potpuno sam je bio ispred golmana Zvezde Borjana, ali kao da je hteo svom silinom da pošalje loptu u mrežu i ona je otišla preko prečke!

38'. Najzad jedan dobar napad Crvene zvezde, Simić je oprobao udarac sa 18 metara, lopta je otišla preko gola.

37'. GOL! Srećan gol za PSŽ, Edinson Kavani je strelac - 3:0!

29'. MNOGO sreće za Zvezdu! Krstičić je izgubio loptu na 20 metara od gola, imao je PSŽ situaciju četiri na dva, ali je Nejmar bio sebičan, šutirao je sa ivice šesnaesterca, srećom, preko prečke.

27'. BORJAN! Odlična odbrana golmana Zvezde posle udarca glavom Edinsona Kavanija!

22'. GOL! Ponovo Nejmar! Brza akcija posle ukradene lopte i mat u tri poteza: Nejmar za Mbapea, povratna lopta na peterac i ponovo je Brazilac siguran - 2:0!

20'. GOL! Nejmar je pogodio iz slobodnog udarca - 1:0!

19'. Opasno! Slobodan udarac za PSŽ na 20 metara od gola Zvezde!

16'. Karambol posle kornera, na kraju udarac Bernata sa 17 metara - preko gola.

15'. Šansa! Zapretio je PSŽ posle solo prodora Nejmara, tukao je Mbape, a Borjan skrenuo loptu u korner.

14'. Akcija Mbapea i Kavanija, Urugvajac je došao do lopte pred golom Zvezde, međutim, loše je kontrolisao i pobegla mu je u gol-aut.

9'. Sreća! Loše je Borjan boksovao loptu, koja je pala pravo na nogu Mbapeu, ali je on loše šutirao i fudbal je odskakutao pored stative.

8'. Čaušić! Dobra prilika za Zvezdu koja se ukazala posle akcije Marina. Čaušić je natrčao na loptu na ivici šesnaesterca, uhvatio volej, ali je lopta otišla preko gola.

7'. Jasno je da PSŽ ima loptu i da je u totalnoj ofanzivi od starta, dok će Zvezda čekati šansu iz kontre.

4'. Prva opasnost pred golom Zvezde. Nejmar je centrirao iz slobodnjaka, Kavani je pobegao odbrani crveno-belih, ali nije uspeo da lepo zahvati loptu.

- Počelo je!

- Himna Lige šampiona odzvanja stadionom u Parizu! Utakmica samo što nije počela!

- Ori se pesma "delija" na "Parku prinčeva"!

- Igrači Zvezde su na zagrevanju.

Foto: Informer

- Fudbaleri PSŽ-a vrlo raspoloženi su stigli na stadion, a reakcija Nejmara govori da će biti  inspirisan večeras.

 

 

- Pogled na "Park prinčeva" 45 minuta pre početka utakmice:

 

 

- PSŽ izlazi na teren sa najjačim timom! U prvih 11 su i Nejmar i Mbape i Kavani i Di Marija... 

- Trener Zvezde Vladan Milojević odlučio je da pruži šansu Veljku Simiću, dok je Džonatan Kafu ostao na klupi.

- Očekuje se, prema najavaa Francuza, da će Zvezda imati podršku oko 2.000 "delija" na tribinama, koje su nekako uspele da dođu do ulaznica, iako je crveno-belima zabranjeno da vode navijače na ovo gostovanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milo

pre 5 godina

Šta igrate kad ne znate igrati eto crnogorci ne igraju i ne sramote se?

dragan

pre 5 godina

ovde se radi o sramno katastrofalnoj igri zvezde i da su poveli i boaćija isto bi prošli kao navijač zvezde sam lepo rekao da zvezda nema nikakve šanse protiv francuza i to se pokazalo kao istina a rekao sam i da će se upravi zvezde teško obiti o glavu prekomerno dovođenje jeftinih stranaca koji su gotovo dokazano uništili zvezdu i srpski fudbal uopšte ovo je dokaz da zvezda sigurno tone u totalnu katastrofu jedini je spas da se ova katastrofa zaustavi hitna smena kompletne uprave zvezde uključujući tu i trenera milojevića jer su dokazali da im je novac na prvom mestu a da im zvezda nije bitna kao sport i fudbalski klub u ovoj utakmici protiv francuza se jasno pokazalo da zvezda nema odbranu i da odbrana faktički ne postoji to je samo jedna velika nula i šuplja tikva koja se još uvek puni golovima francuza a trenutno je 6.1 za francuze koja sramota i to sve je krivica uprave zvezde zato što je dovela loše igrače ali ne odbrambene nego isključivo napadače i igrače sredine terena a odbrambenu poziciju su ostavili praznu i u njoj bezvredne igrače kao navijač zvezde ovim putem pozivam kompletnu upravu zvezde ako imaju i malo stida i sramote u sebi da sami podnesu ostavke i da idu na doživotnu robiju jer su svojim sramnim ponašanjem sasvim uništili zvezdu sram ih bilo

Akhenaton

pre 5 godina

Prijatelju, da li si ti čuo za tačku i zarez?

Amater

pre 5 godina

NEMAS TI POJMA O FUDBALU JER UPOREDJIVATI OVAKVE TIMOVE SA ZVEZDOM JE SMESNO A SA NASOM LIGOM JOS SMESNIJE.BARSA JE OD PSZ IZGUBILA SA 4 NULA.AKO TI SE NESVIDJA VRATI CLANSKU KARTU I NEGLEDAJ NASU ZVEZDU MA KAKVA DA JE.SADA IDI SPAVAJ...

ZAGOR

pre 5 godina

Dragane nemas ti veze sa fudbalom pa PSŽ je 20 puta skuplji od Zvezde iskreno ja sam ovo i očekivao.Volio bi da je rezultat manji ali šta je tu je svi ovi klubovi su za Zvezdu prejaki i teško se nositi sa njima bilo koja uprava da je i trener isto bi ovako prošli i da je hipotetički Zvezda reprezentacija Srbije isto bi izgubili.Za mene je uspjeh i sto smo i dovde dosli a to je maksimum.

Zlatko

pre 5 godina

Ovim siromasima ni puna Marakana Grujica ne moze da pomogne;.

Ajmo ajde

pre 5 godina

Ajmo Zvezdo zabi' 3 komada; cekam 7+. Ili primi svejedno je. A lakse :)

Sale

pre 5 godina

A Mazic i ekipa pomocnih mahaca i onih domahaca iza golova?

Prle

pre 5 godina

KOKOSARI najobicniji !!! Zvezdini "majstori" kao pogubljeni, bez zivosti, SRCA ..... SRAMOTNO !!!! Terzicu, sta li ces da "pametujes" posle ove sramote !!??????????????????

Uteha

pre 5 godina

Ovo me seti na onih 5-0 nabušenog jadnog Patizana u bratskom Zagrebu posle rat?

RINGISPIL

pre 5 godina

Ljudi fudbal je kombinacija UMA i BRZINE. Sto brze mislis brze i trcis. ZVEZDA jednostavno sa ovim jeftinim obojenima nema sanse. Pari jeste dobar ali ovo je debakl.

Balvan

pre 5 godina

.......ovo je bilo sa kondomom a zamislite tek bez.........hahahahahahahahahahaha

Jovan

pre 5 godina

Sledeći Zvezdin korak je optužiti Neimara, Kavanija i Mbapea za grupno silovanje.

Ćimi

pre 5 godina

Golovi nisu regularni, nije ih potvrdio sudija iza gola.

Marko

pre 5 godina

Da onaj ludi Brazilac N. nije sebican, 'ladno bi nam dali 10 komada ne bi trepnuli. Bog nas je pogledao, te ove malo ukochio. Medjutim, nesto mi se cini da ce na kraju gol razlika biti sramnih 1-30.

aleksandarxxx

pre 5 godina

Dobro je.Mislio sam da informer nece izlaziti par dana.

aca

pre 5 godina

hahaa prvi set uzas a fk cz miljenicu tek ceka rasturanje.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija