• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Telegraf

03.10.2018

12:18

ZVEZDAŠI OKUPIRALI PARIZ, TRAŽE ULAZNICE ZA MEČ NA "PARKU PRINČEVA", Francuzi deportovali trojicu "delija"!

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI OKUPIRALI PARIZ, TRAŽE ULAZNICE ZA MEČ NA "PARKU PRINČEVA", Francuzi deportovali trojicu "delija"!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde, uprkos zabrani organizovanog dolaska na utakmicu protiv Pari Sen Žermena (18.55, RTS 1), polako pristižu u Pariz i traže ulaznice

 

Oko stadiona "Park prinčeva" viđeni su Srbi koji rade u Parizu, ali ima i onih iz Beograda i ostalih gradova Evrope. Reporter Tanjuga je kod čuvenog Ajfelovog tornja naišao na dvojicu navijača iz Štutgarta sa obeležjima i to bez karata.

- Došli smo kolima iz Nemačke da gledamo Zvezdu, nemamo karte, ali pokušaćemo da se snađemo -  kaže mladić Sava, koga prekida ujak Nikola sa velikim optimizmom.


- Pobedićemo 1:0, gol će dati Stojković. Vreme je -  samouveren je on.

Francuski mediji su ranije preneli da su iz pariskog kluba dobili potvrdu da će biti oko 2.000 pristalica crveno-belih na stadionu, iz raznih delova Evrope, iako je na snazi kazna UEFA za naredna dva gostovanja.

Takođe, navijači Zvezde upozoreni su od strane PSŽ-a  da postoji mogućnost da ne uđu na stadion, čak i ako imaju kupljene ulaznice, dok je carinska kontrola u Parizu vratila trojicu "delija", koji su imali navijačka obeležja kod sebe. Kako prenosi Telegraf, navijači Zvezde koji su već u Parizu, savetovali su sve pristalice crveno-belih da se ponašaju kao da su turistički u Parizu, kako ih carinska kontrola ne bi vratila za Srbiju.

- Trojicu navijača Zvezde su sa aerodroma vratili u Boegrad. Imali su obeležja i dresove na sebi i nisu prošli carinsku kontrolu u Parizu, tako da apelujemo na sve koji dolaze da je možda pametnije da kažu da dolaze turistički, a da ostave obeležja u kofere dok ne uđu u Francusku. Ekipi koja je bila s nama su tražili da pokažu po 250 evra po danu u kešu i rezervaciju smeštaja da bi ih pustili - poručili su navijači Zvezde iz Pariza.

(VIDEO) PARIZOM GRMI PESMA "DELIJA"! Navijači Zvezde se zagrevaju za spektakl!

"DELIJE" NE MOŽE NI ZABRANA DA ZAUSTAVI! Zvezdu će bodriti 2.000 navijača u Parizu!

PARIZ VEĆ UKLJUČIO ALARME ZBOG DELIJA: Ulaz im je zabranjen, ali mobilisaće se zbog karata u slobodnoj prodaji

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca

pre 5 godina

Uvek koristite naziv ..zvezdasi..jer su delije bile izrodi i Turski konjanici -placenici.

Petar

pre 5 godina

Francuzu su uz Nemce,Francuze i Engleze perjanice NOVE FASISTICKE INTERNACIONALE. Tako se ni Hitler nije ponasao na OI u Berlinu. Neka im Bog oprosti mi Srbi NECEMO.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija