• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2018

14:49

FRANCUZI VELIČAJU CRVENO-BELE: Zvezda je dotakla "ušatog", a katarska verzija PSŽ ni da dosanja više od četvrtfinala!

Crvena zvezda

FRANCUZI VELIČAJU CRVENO-BELE: Zvezda je dotakla "ušatog", a katarska verzija PSŽ ni da dosanja više od četvrtfinala!

Podeli vest

Francuski list "Le Monde" pred gostovanje Crvene zvezde Pari Sen Žemenu (18.55, RTS1) podesetio je da su crveno-beli bili šampioni Evrope

 

Pod nazivom "Crvena zvezde, senka i svetlost nekadašnjeg jugoslovenskog kluba" francuski list piše o nekadašnjem sastavu kluba iz Beograda koji je pokorio svet.

- Pobednici su tvrdoglavi, oni ignorišu budžete, milione su investirali na travu i VIP lože. Dok katarska verzija Pari Sen Žermena ne može da dosanja više od četvrtfinala Lige šampiona, Crvena zvezda je već jednom dotakla ušati pehar. U sredu, trećeg oktobra, na "Parku prinčeva" PSŽ sastaće se sa nekadašnjim šampionom Evrope - piše "Le Monde". 

Foto: printscreen/Le Monde

 



Francuski list podseća da je Zvezda pobedila Marsej u finalu Kupa šampiona. Navode izjavu Siniše Mihajlovića kako je finale bilo verovatno najružnije u istoriji, ali i trenera Ljupka Petrovića koji je kazao da pobeda opravdava sredstvo.

Bavi se kompleksnošću tadašnjeg Zvezdinog tima koji je bio satkan od igrača širom nekadašnje Jugoslavije. 

- Sve su to deca maršala Tita i Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Glavne karike tima bili su  napadač Makedonac Darko Pančev, Dejan Savićević, crnogorski Maradona, Robert Prosinečki i Siniša Mihalović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija