• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2018

21:03

NAJTEŽI PORAZ U ISTORIJI! Zvezda oborila negativni rekord u Evropi!

Crvena zvezda

NAJTEŽI PORAZ U ISTORIJI! Zvezda oborila negativni rekord u Evropi!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su u Parizu najteži poraz u istoriji kluba na evropskoj sceni - 6:1

 

Pariški "sveci" su šest puta zatresli mrežu Crvene zvezde, a to nikada nijednom klubu pre njih nije uspelo.

Najteži Zvezdin poraz do ove večeri bio je iz 2004. godine, kada je u kvalifikacijama za Ligu šampiona izgubila od PSV Ajndhovena u Holandiji sa 5:0.

Pet golova protiv crveno-belih postizali su i Borusija Menhendladbah 1977. (5:1) i Seltik 1968. godine (5:1).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

Očekivano sramno izdanje Zvezde,sramni rezultat I sramna,grozna kukavička taktika I sramni odnos igrača prema Zvezdinom dresu.Znajući ko I kako void Zvezdu,samo budala nije sve ovo očekivao.Samo treba malo sačekati I biće još ovakvih rukometnih rezultata.

Balvan

pre 5 godina

........a el ovde ne sude Piperi i ostala kavurma.........???????

dokle tako franjevci

pre 5 godina

Тата фрања (оснивач) вам се преврће у гробу. Дечки не на своје, а ви мислите да сте у вашем загребу и да треба пљувати по звезди.

Mihailo

pre 5 godina

Rekao bih da je 6:1 za dlaku, ali samo za dlaku, bolji poraz od 5:0, i to samo zbog postignutog gola. Činjenica je da je Zvezda odigrala jako loše ali to je stoga što razlika nije u kvalitetu nego u klasi. Sada se vidi da su one silne izjave u sredstvima informisanja bile bez realnog pokrića. Bez obzira što sam višedecenijski navijač Zvezde,govorio sam da je svaki poraz ispod tri razlike uspeh. Nažalost, ispostavilo se da sam bio optimista. Svejedno, Zvezdu i dalje volim, pa ću i dalje dolaziti na njene utakmice. Poraz boli, ali mora i da se preboli. Kada se setim stanja od pre samo nekoliko godina ne mogu a da ne budem zadovoljan. Napred Zvezdo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija