• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

03.10.2018

21:17

MILOJEVIĆ PREUZEO KRIVICU: Bili smo previše fascinirani, znam da možemo mnogo bolje!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PREUZEO KRIVICU: Bili smo previše fascinirani, znam da možemo mnogo bolje!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je krivicu za debakl od Pariz Sen Žermena u 2. kolu Lige šampiona - 6:1

Zvezda je bila kao nedorasli sparing partner premoćnom francuskom prvaku, a samo zahvaljujući Milanu Borjanu razlika nije bila još ubedljivija.

Poraz je neprijatan, ne volim da gubim. Ipak, ovo je Liga šampiona, to je vrhunski nivo takmičenja. Možda smo bili malo i fascinirani. Ja sam tu da preuzmem odgovornost, a poznajem svoje momke i znam da mogu bolje od ovoga. Ako je ovo cena koju moramo da platimo da bi moji igrači bili bolji, onda u redu - rekao je Milojević posle utakmice.

On je priznao da je Nejmar bio daleko najbolji igrač na terenu.

Ne treba da izdvajamo samo Nejmara, ali sve se vrtelo oko njega. Asistirao je, davao je golove. On je, ako ne najbolji, onda jedan od najboljih igrača na svetu - istakao je Milojević.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Balvan

pre 5 godina

Maminjo........"imam plan za PSZ",dobar mu plan buhhhhhhhaaaaaa......ne sude ovde ovi nasi da te poguraju uvek kad treba.

Pera Detlic

pre 5 godina

Звезда ове године нема игру и поред уласка у ЛШ није на нивоу прошле године. Нема играча који може да стане на лопту и изнесе је као што је био Доналд. Поред тога, доведен је велик број бочних играча, а централних везних нема. Такође, велик број играча не игра на својим природним позицијама.

NekoKo

pre 5 godina

A jel ste i u derbiju bili previše fascinirani ili šta. ? Partizan je objektivno zaslužio da pobedi u derbiju sa jedno 3-4 gola razlike. Uništio je Zvezdu u svkaom segmentu igre. Jednostavno Zvezda je očajno selektirana. Igrači nemaju elementarnu tehniku. Nisu u stanju da vode loptu a da ona ne beži po dva metra od njih. Tu nema ni PSG-a, ni Nejmara isl. Samo igrač sam sa sobom, teren i lopta. Šta da radimo sa tom poražavajućom činjenicom? To fudbaleri uče još u pionirskim selekcijama, bar dok sam ja trenirao fudbal. Neverovatno ko je i kako sve selektorao ove fudbalere, još pre Zvezde. Kako su oni uopšte došli u poziciju da mogu da igraju profesionalni fudbal, pa još LŠ.? Ja razumem da je igrač spor, da nije neki vanserijski dribler, ali da nije u stanju da šprinta i da mu lopta bude u nogama, da ne ume da menja ritam prilikom vođenja lopte, da nije u stanju da pokuša lažnjak neki, ne dribling nego lažnjak običan ... prosto neverovatno. Fascinantno koliko nemaju pojma i još fascinantnije kako dođoše do statusa preofesionalnog fudbalera koji igra LŠ. Definitivno nema većih glupana od naših fudbalskih radnika, uključujući i fudbalere. Sva ta priča mafija isl.. je priča za sebe, ovde se radi o glupanima koji nisu za početak u stanju da prepoznaju pravog talenta. Mafiju i to na mnogo žešću imaju i Italija,Kolumbija, Brazil, Argentina, Meksiko ... ali njihova mafija se očigledno daleko više razume u fudbal i nije tako retardirana koa ova naša. Jednom rečju tupson do tupsona. Za kraj koliko naši "profesionalci" nemaju pojma o fudbalu najbolje bi se videlo na tkzv. petoparcu. Ne bi znali gde im je d..e a gde glava. Sećam se jednog turnira u malom fudbalu u Valjevu davnih godina gde su se Ako se dobro se sećam Ognjenović, Stanković i Puača proveli kao bosi po trnju, a to su bili majstori za ove današnje naše igrače.

vm

pre 5 godina

Kad poredimo naše fudbalere kako igraju u odnosu na vrhunske evropske fudbalere možemo da vidimo da su: znatno sporiji slabiji u duel igri nedovoljno motivisani tehnički lošiji nedovoljno trče bez lopte i sporo se oslobađaju lopte

Dejan

pre 5 godina

Nije tačno . Ne možete vi bolje od ovoga i treba da se opasuljite. Igrate kao da su vam prepumpali loptu . Ne umete ni da je primite a ni da dodate. Jednostavno naš fudbal je bez osnove a to je primopredaja i nijadna trenerska glava neće na to da obrati pažnju . Pa to svako dete koje je bar malo igralo fudbal zna. Pogledajte i uporedite se pa ako nije tako ja se odmah besim ! Vatreni zvezdaš !

Realnost

pre 5 godina

Fascinantnog autsajdera sta bi drugo nego fascinirala pojava psg.Hahahahahahahhah

Djura

pre 5 godina

Hahaha...uzeo si Tumbakovicevu taktiku...uzimamo titule a napolju sta bude bude...tako i on prolazio sa lavor ekipom...al ja ne volim tu taktiku...i vecina starijih navijaca...ovi mladji njima svejedno...bez ponosa...

moma

pre 5 godina

Milojević je umislio da je veći od Gvardiole.Nije problem izgubiti,ali on je svojim kukavičkim pristupum u svim bitnim utakmicama pokazao da je limititan trener.Velika sreća(Krasnodar) i Salcburg su ga odveli na nivo takmičenja kome Zvezda nije dorasla.Igra protiv Napolija,sem 900 000 eura(što je bitno) za zaborav.Taktika 10-0 nekad prođe,a nekad ,kao sinoć da se ovi nisu poigravali moglo je pasti i tuce golova.Apostrofira se Borjan,a čovek ,sam ,lošim ispucavanjima stvorio nekoliko prilika domaćinu.U našoj ligi su uz ogromnu logistiku dominantni,odnosno nisu dok im sudije ne otvore put ka pobedi.Ova taktika je povremeno prolazila sa brzim Radonjićem,a sa ovima danas koji se pletu ko pile u kučini nema sreće.

Doca

pre 5 godina

Jesu bolji ali su se naši igrači prepali a to se videlo u pogledima (cela odbrana). Rodić standardno loš ali su me više razočarali Stojković i Krstičić. PREPLAŠENI. Bez želje za borbom, da naprave faul...

sedi 1

pre 5 godina

... Miloje hvala tebi co neba za ono sto si uradio u ove dve godine ... i hvala sto si uocio gresku u svojoj taktici ...jasno je da ne samo da nemozemo nista bitno da uradimo u nasoj grupi .. nego pitanje je da li bi nesto znacajnije uradili i u LE... Jedino da se razumemo lepo je sto ih peres da su fascinirani ... ali pravi izraz je PRESPORI ... Protiv ovakve ekipe na prvu sto pre i nema vracanja ka svom golu ...aut je manja sansa od KONTRE!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija