• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2018

07:15

ALARMANTNO U PARIZU, PSŽ IMA PORUKU ZA UEFA: Odstranićemo sve izgrednike sa tribina

Crvena zvezda

ALARMANTNO U PARIZU, PSŽ IMA PORUKU ZA UEFA: Odstranićemo sve izgrednike sa tribina

Podeli vest

U Pariz Sen Žermenu ne sede skrštenih ruku povodom incidenata na meču protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, pa su obećali Evropskoj kući fudbala (UEFA) da će učiniti sve da ubuduće odstrane sve izgrednike sa tribina

U meču drugog kola Lige šampiona protiv Zvezde nije bilo nimalo napeto na terenu, ali je na stadionu i njegovoj okolini viđeno mnogo nesportskih stvari i izgreda što je navelo Parižane da uključe lampice za rešavanje tog problema, pa su tim povodom i izdali saopštenje za UEFA.

U njemu se navodi najveća osuda za izgrednike iz grupe CUP (Collectif Ultras Paris), koja je ušla i u sukob sa pristalicama Crvene zvezde.

PSŽ oštro osuđuje neprihvatljive incidente koji su se dogodili na marginama utakmice Lige šampiona protiv Crvene zvezde u sredu uveče. Klub oštro osuđuje i štetu nastalu zbog upotrebe pirotehnike po završetku utakmice. PSŽ namerava da odstrani sve problematične navijače sa tribina u narednom periodu u saradnji sa policijom i nadležnim vlastima - najavili su naredne korake na "Parku prinčeva" ovim povodom.

U Parizu su podsetili na ozloglašenu grupu koja još uvek nalazi mesto na tribinama uprkos izgredima po kojima je postala preopoznatljiva.

- Klub se već nekoliko godna aktivno bori protiv nedoličnog ponašanja, a sve u koordinaciji sa nadležnim organima. PSŽ ne želi da štiti problematične navijače iz redova grupe CUP i stojimo čvrsto iza propisa o nenasilju koji su propisani od strane klupskih struktura u oktobru 2016. godine. PSŽ će preduzeti sve neophodne korake u saradnji sa vlastima i organima UEFA - glasila je poruka iz redova šampiona Francuske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Delija

pre 5 godina

Imam 61 godinu i vrlo se dobro sećam, kada sam poceo da navijam za Zvezdu. Imao sam tada 5 godina. Takodje, vrlo dobro se secam kako su se prenosi fudbalskih klubova prenosili putem radio talasa i kako se pored radija navijalo. Vrlo dobro se secam svojih prvih odlazaka na stadion i navijanja za Zvezdu. Vrlo dobro se secam da sam kao mladic plakao sa covekom iz Cacka kada smo ispali zbog primljenog gola od Ferencvarosa, ... Sve mi je to jos uvek u radom secanju i dan danas se prica i prepricava o tome, o sastavima timova i tako dalje. Takodje, dobro se secam i pocetka huliganskog "navijanja" za Zvezdu. Pitam se da li nasa drzava moze da se izbori, a takodje i Zvezda sa hulikanima. Kako sa njima na tribinama, tako i sa onima u Upravi kluba? Toliko od Dede.

Red Devils85

pre 5 godina

Ja spadam u Crvkovu stariju gardu Red Devilsa,nismo ni mi bili cvecke.Nije problem u navijacima,problem je u igracima i upravi i treneru.Uprava dovodi jevtina pojacanja,koja prijavljuje kao skupe igrace a sve nule,stranci pigotovu.Mora neko da igra kod trenera prepotetnka sreckovica,koji pojma nema,svi ga razbili u igri ,u ligi ga sudije pomazu,svaka utakmica nov sastav.Kao prvo bekovi su nule Rodic kod drugog gola protiv PSZ izvodi aut,daje loptu protivniku,stoji a igrac protivnicki mu stoji par metara od njega,on kao som zino i gleda,umesto da pridje igracu da ovaj ne primi loptu,posle kaska lagano umesto sprint da pokida da stigne ,jok on kao balerina u*ranko obican,i primamo gol.I taj igra u Zvezdi,pa Hajdin decko brz pokido bi,Gobeljic bolji od Stojkovica.Krsticic spor ,nula ,Jovancic doktor za njega.Ben,nula ,Causic,nula,Pavkov bar skace jak ,ali ne igra kod strucnjska bunkerasa.I gde se Srnic izgubi kod ovog trenera neznalice,Prepotentko Sreckovica.Dokle nas vodi ova kukavica od trenera i prepotentko tesko nama.A zasticen ko beli medo od Terze i uprave,a ja pitam gde mu je igra?Ovo proriv PSZ kao da smo ekipa sa Malte tako nas razbili.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija