• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2018

10:05

ZVEZDA NE DA NA MILOJEVIĆA POSLE BOLNOG PORAZA U PARIZU: Zbog trenera igramo u Ligi šampiona!

Crvena zvezda

ZVEZDA NE DA NA MILOJEVIĆA POSLE BOLNOG PORAZA U PARIZU: Zbog trenera igramo u Ligi šampiona!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević posle poraza od PSŽ (6:1) u drugom kolu Lige šampiona preuzeo je na sebe krivicu za debakl, a predsednik kluba Svetozar Mijailović poručuje da šef stručnog štaba ima punu podršku uprave

 

- Naravno da ima apsolutnu podršku uprave. To se nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje. Svako ko iole razume, shvatiće da je ovo što smo postigli do sada najveća zasluga našeg trenera. Milojević je trener po našem izboru i on izvanredno radi svoj posao. Svaki trener bi jedan ovakav poraz isto doživeo. To je u potpunosti razumljivo. Vladan je čvrst čovek, dobar karakter. Nadam se da će sve to prevazići i nastaviti i dalje da gura sa istim oduševljenjem i uspehom koji je postigao prošle i na počeku ove takmičarske sezone - poručio je za Kurir  predsednik kluba Svetozar Mijailović.

Zvezda ne da trenera

Naravno da ima apsolutnu podršku uprave. To se nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje
Svetozar Mijailović, predsednik Zvezde

Mijailović kaže da poraz od PSŽ-a ne treba tragično shvatiti. 

Nismo mogli da pokažemo više u sudaru sa jednim od najboljih timova na svetu. Treba se okrenuti budućim utakmicama, zaboraviti ovo jer više ne može da se ispravi. Ali, u narednim utakmicama možemo da popravimo utisak. Ne bih tragično shvatio poraz u Parizu.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić na neprimeren način je komentarisao poraz srpskog šampiona.

- Ne, ne...neću to da komentarišem. Stvarno me to ne zanima. Svačije je pravo da se ponaša u datoj situaciji onako kako misli da treba. Neka im tako bude.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sladjan

pre 5 godina

ovo je uspeh!!!!!!!a grobari ligu sampiona ce gledati samo na tv!!!!!!ovo je za tri klase jece takmicanje nego liga evrope!!!!!uspeh je dati gol!!!!!a igracima samo pojavljivanje na najvecem dogadjaju znaci veca cena!!!!!!!

Marko

pre 5 godina

Ma letece Miloje, pa nece znati sta ga je snashlo. On nije trener za velike utakmice, a svi znamo da u nasem prvenstvu za njega se zavrshava iza scene, pa je tako on "veliki" trener.

Red Devils85

pre 5 godina

Prepontentko Sreckovic tj.Milojevic,toliko imao srece koliko tezak.Salzburg,Napoli,Partizan ,svi ga nadigrali.Igra mu Krsticic spor,nula a Jovancic ne igra.Rodic protiv Psz kod drugog gola izvodi aut,daje loptu protivniku,stoji a drugi protivnik par merara od njega blizi golu.I sad u selhackim ligama bekovi bi se dali u sprint da odigra flaster,pridje protivniku pa i faulira ga.Ne,on lagano trckara,umesto sprinta,posmatra,protivnik ode asistira Nejmaru 2-0.On ko sprixan petao izgubljen u prostoru i vremenu.I molim vas lepo,taj da ima mesto a nema Hajdin,pa i mali Terzic,Gobeljic svj su bolji od ovog.To govori o treneru sve,samo ga vi hvalite,pojma on nema.Ja volim Zvezdu vise i duze od njega,ali vreme ce pokazati,ko je i sta je on,ja sam video odavno,a mnogi kao ne vide.

Amater

pre 5 godina

NEMA STA CEO TIM IZUZEV BORJANA I MARINA JE PODBACIO,STOJKOVIC SPOR,RODIC UZASAN, SAVIC NULA A BEN 2 NULE.BICE BOLJE SA LIVERPULOM.

Rezerve

pre 5 godina

Pavkov,Jovancic,Kafu,Ebesilio,bolji su od Bena,Krsticica,Causica.Oba beka su nule obicne Rodic najveca rupa,jos se uobrazio kao uzet za repku.Ko njega pozvo nema pojma ni on.Gobeljic jak,bolji od oba beka.Trener bunkeras samo zna za bunker igru,ima solidne igrace i katu novinari potrevio sa izmenama.Da ,ali sa prvim sastavom nije nikada,u Salzburgu Pavkov preokrenuo igru.Nemam neko misljenje o njemu kao velikom strucnjaku,igra mnogo kukavicki.Partizan ih pokasapio Zdjelar ,Scekic,Miletic,on neume da kaze udrite i vi,ostro,pusti Gobelju i Savica neka deru,a ne ove lepezane.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija