• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2018

22:01

TEK SMO NA 50 ODSTO! Tomić očekuje još više od Zvezde

Crvena zvezda

TEK SMO NA 50 ODSTO! Tomić očekuje još više od Zvezde

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je posle ubedljive pobede protiv Budućnosti u Podgorici (87:71) da je njegov tim tek na 50 odsto spremnosti

Tomić je pohvalio pulene za trijumf nad šampionom i istakao da od njih očekuje još više u nastavku sezone.

Čestitam mojim igračima na kvalitetno odigranoj utakmici. Odigrali su 40 minuta kako sam tražio - 40 minuta koncentracije, kažnjavanja protivničke igre kroz pik-en-rol ili na lou-postu. Morali smo biti skoncentrisani, u svakoj situaciji biti celina i raditi. Simanić je odigrao fenomenalno protiv Erla Klarka, kao protiv Ulma je igrao odličnu odbranu. Poveli smo rano u prvom poluvremenu i to je bitno - rekao je Tomić posle meča.

On je priznao da je očekivao više od Budućnosti.

Očekivao sam bolju Budućnost, totalno drugačiju utakmicu od Superkupa. Ali, odigrali smo fenomenalno i to je bitno. Što se forme tiče, ovo nije Zvezda koja je spremna u potpunosti, možda smo na 50 procenata. Zvezda nije favorit ove sezone, bez obzira na ovu pobedu. Ići ćemo meč po meč, a april i maj će rešiti sezonu - istakao je Milan Tomić.

(VIDEO) ZVEZDA PREGAZILA "MORAČU" KAO PLITAK POTOK! Srpski šampion zgromio Budućnost usred Podgorice!

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić bio je, očekivano, razočaran igrom njegovog tima.

Zvezda je bila mnogo konkretnija, čvršća na centarskim pozicijama. Kao da smo očekivali da neko drugi odradi za nas ovaj posao. Mogli smo pametnije i efikasnije u napadu, promašivali smo otvorene koševe. Žao mi je što se nismo borili. Nemam osećaj da smo izašli na teren i pružili sve. Razgovaraću sa igračima, to mora da se menja ili će se tim menjati - poručio je Džikić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija