• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2018

20:32

TOMIĆ ZAHTEVA DA SE ŠTO PRE ZABORAVI BUDUĆNOST: Nema slavlja posle "Morače", Monako je nepredvidiv

Crvena zvezda

TOMIĆ ZAHTEVA DA SE ŠTO PRE ZABORAVI BUDUĆNOST: Nema slavlja posle "Morače", Monako je nepredvidiv

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić zahteva maksimalan oprez pred meč Evrokupa protiv Monaka i ne želi da se igrači mnogo bave velikom pobedom protiv Budućnosti u Podgorici

Crveno-beli su startovali silovito u regionalnoj ligi, a čeka ih meč protiv Monaka ove nedelje, koji Tomić ocenjuje kao nepredvidiv tim, koji ne menja previše akcija tokom meča.

Ekipa je odigrala 100 odsto i naravno da sam zadovoljan. Ipak, već u sredu igramo sa Monakom gde moramo da budemo jednako dobri. Čestitao sam igračima, nasmejali smo se i to je to. Nema slavlja, takav je posao - rekao je Tomić i nastavio sa analizom sledećeg protivnika uočavajući nepredvidivost kao glavnu karakteristiku "kneževa":

(VIDEO) U "MORAČI" KAO U RATNOJ ZONI! HALOM SE ORILO "UBIJ CIGANA", LJUDI SPASAVALI ŽIVU GLAVU! Pogledajte snimak tuče zbog koje je bio prekinut meč Budućnost - Zvezda!

Imaju 2-2 u francuskoj ligi i jednu pobedu u Evrokupu. Nepredvidivi su, sa dosta igrača koji mogu u tranziciji da rešavaju jedan na jedan. Oni igraju relativno jednostavno, nemaju mnogo napada, kao što neki treneri imaju po 20-30 akcija. Ipak, moramo da odigramo svih 40 minuta jer su opasni i ako se opustimo, sigurno ćemo imati problema. Moramo, pre svega, da zaboravimo Budućnost - izričit je bio Tomić.

TEK SMO NA 50 ODSTO! Tomić očekuje još više od Zvezde

Upitan dali je meč u Podgorici osim mnoštva pozitivnih stvari doneo i nešto negativno, Tomić je imao spreman odgovor.

Hajde, recimo deo koji se odnosi na preveliki broj skokova u napadu Budućnosti. Kada govorimo o psihologiji tima, kada pobediš u ovakvom derbiju, dobiješ samo pozitivne stvari. S druge strane, teže je kontrolisati ekipu kada se dobije nego kada se izgubi - naveo je Tomić.

Duel između Monaka i Zvezde igra se u sredu od 19.45 u Monaku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija