• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Arenasport

09.10.2018

10:31

(VIDEO) NIJE BIO PENAL ZA ZVEZDU! Sudijski analitičar tvrdi da se Jovančić sam sapleo

Crvena zvezda

(VIDEO) NIJE BIO PENAL ZA ZVEZDU! Sudijski analitičar tvrdi da se Jovančić sam sapleo

Podeli vest

Nekadašnji sudija, a sada analitičar suđenja na Arenisport, Igor Radojičić, ocenio je da je Crvenoj zvezdi poklonjen penal na utakmici sa Zemunom (2:1)

Radojičić je, kao i obično, analizirao sporne situacije u minulom kolu, a za situaciju sa meča Zemun - Zvezda, kada je crveno-belima dosuđen penal kod rezultata 0:1, ocenio je da prekšraja za jednaesterac, koji je pokazao Srđan Jovanović - nije bilo.

- Nažalost po sudiju, ja kontakt ne vidim. Očigledno se fudbaler Zvezde sapleo o svoju nogu. Sudija je očigledno imao svoju dilemu, jer nije odmah svirao penal. Možda je pomislio zbog načina na koji je igrač pao, i zbog toga što to nije igrač koji je sklon simuliranju, ali evidentno je da je igrač zapeo o svoju nogu, što se vidi na snimku - konstatovao je Radojičić.

Zvezda iz dosuđenog penala nije uspela da postigne gol, pošto je Ebisilio pogodio stativu, ali je kasnije golovima Joveljića i Marina stigla do preokreta i pobede od 2:1.

Sporni trenutak se vidi od 55. sekunde snimka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pitam samo

pre 5 godina

jel gledas ti uopste fudbal... gledas li Real,Barsu,Bajern,Juventus.....??? Pa naravno da se za velike klubove svira penal...

AS

pre 5 godina

NA ŽALOST PO TEBE SUDIJE SU VIDELE I SVIRALE. TI SE BRE NIŠTA NE PITAŠ.I ŠTA ĆEMO SAD?

cudno je

pre 5 godina

da se igrac koji je napravio penal(...ili nije) ne buni i ne reaguje...??? Pa ako nisi dotakao igraca a sudijanti svira penal, normalna ljudska reakcija je da se zestoko pobuni protiv odluke.....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija