• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

12.10.2018

12:19

ZVEZDA OSTAJE BEZ KRSTIČIĆA!? Grci žele da kupe vezistu u januaru

Crvena zvezda

ZVEZDA OSTAJE BEZ KRSTIČIĆA!? Grci žele da kupe vezistu u januaru

Podeli vest

Mogla bi Crvena zvezda da u januaru ostane bez Nenada Krstičića, jer su Grci krenuli u novi "napad" na vezistu crveno-belih

Grčki mediji pišu da je AEK zainteresovan da kupi Krstičića i da je nadomak dogovora bio tokom leta.

Međutim, Zvezda se plasirala u Ligu šampiona, isto kao i AEK, pa nije želela da se odrekne jednog od najboljih igrača.

Do promene stava bi moglo da dođe u januaru, jer će Zvezda, kako Grci procenjuju, do tada završiti evropsku epizodu, pa bi Krstičić mogao da dobije dozvolu da promeni sredinu.

Nenad Krstičić je prošlog leta došao na "Marakanu" kao slobodan igrač iz španskog Alavesa, a ugovor mu sa Zvezdom ističe u junu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija