• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2018

17:37

(FOTO) SKANDAL VEKA! "Lekip" tvrdi: Čelnik Zvezde probao da uplati PET MILIONA EVRA NA DEBAKL U PARIZU!

Crvena zvezda

(FOTO) SKANDAL VEKA! "Lekip" tvrdi: Čelnik Zvezde probao da uplati PET MILIONA EVRA NA DEBAKL U PARIZU!

Podeli vest

Francuski Lekip objavio je vest koja bi mogla da uzburka strasti u Evropi - navodno, prema pisanju ovog lista, jedan čelnik Crvene zvezde pokušao je da uplati 5 miliona evra na pobedu PSŽ-a od bar pet golova razlike

Zvezda je u Parizu izgubila sa 6:1, a Lekip piše "kako je neko od funkcionera beogradskog kluba pokušao da uplati basnoslovnu sumu na ovakav epilog".

Navodi se da je UEFA to saznala i obavestila nadležne u Francuskoj, da je doušnik o tome obavestio predsednika UEFA Aleksandra Čeferina.

Informacija je stigla od doušnika čiji identitet nije objavljen, ali čiji se “pedigre” smatra kredibilnim. Prema njemu, visoki funkcioner Crvene zvezde je sa saradnicima spremao 5.000.000 evra da uplati na poraz beogradskog tima sa pet golova razlike. Zarada koju bi ostvario preko različitih sajtova merila bi se desetinama miliona evra.

 

 

Istraga je, tvrdi Lekip, zvanično otvorena. Po njihovim saznanjima, inspektori su 2. oktobra, dan pre utakmice, “diskretno” prisluškivali razgovor Zvezdinog zvaničnika i Al-Kelaifija, prvog čoveka PSŽ-a, ali da niko od njih nije rekao ništa sporno. 

List ističe da u ovoj fazi istrage nema konkretnih dokaza, već da postoji osnovana sumnja.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pikap

pre 5 godina

Mozda mozda ...ali psg onda ima veci uticaj tu...tako da su i oni onda umesani...a to ne sme da bude "istina"...pa 3 sezone namestaju da real bude sampion u laznoj ligi sampinjona ...sve zbog velike love koju ovi veliki obrcu...zato se iako prevareni veliki bajern 2 godine ne buni kao da je sve normalno

AS

pre 5 godina

BUDALE. POSLE KOLIKO VREMENA SAD PIŠU. AKO JE TAKO ŠTO TO NISU ODMA OBJAVILI I POHAPSILI AKTERE? IZMIŠLJAJU GLUPOSTI.

dejan

pre 5 godina

Bas cudno....!!! Ko od njih ima tolike novce.....proveriti i uhapsiti odma !!! Mislim da se predpostavlja ko bi mogao da bude i na koga to lici !!! Neko ko je vec imao problema sa zakonom verovatno,veliki gospodin koji je upropastio jedan klub..... Dalje od Zvezde veliki Zvezdane .!!!!

surovi

pre 5 godina

Aaaaa .... pa ta priča može da se ispriča i ovako:"čelnici francuskog kluba nudili čelnicima Zvezde da se umesto njih (francuza) klade na Zvezdin poraz. Ako to uspe onda se deo para uplaćuje Zvezdi" !!! Zvezda, kao nekadašnji ŠAMPION EVROPE to odbila, a francuzi ko francuzi .....

ne verujem

pre 5 godina

Ja francuzima odavno nista ne verujem. Oni ce svaku priliku iskoristiti da nas popljuju i ponize, nisu to vise oni nasi prijatelji iz proslog veka. Ovi novodobni francuzi su dusu vragu prodali davno.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija