• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lekip

13.10.2018

09:19

(FOTO) "SUMNJIVO"! Lekip razvukao Zvezdu preko cele naslovne strane

Crvena zvezda

(FOTO) "SUMNJIVO"! Lekip razvukao Zvezdu preko cele naslovne strane

Podeli vest

Čuveni francuski list "Lekip", koji je pokrenuo priču da je utakmica PSŽ - Crvena zvezda bila nameštena, tu svoju sumnju raspalio je preko cele naslovne strane

"Lekip" je na naslovnoj strani objavio fotografiju sa utakmice PSŽ - Zvezda u Ligi šampiona, uz veliki naslov - "Sumnjivo"!

Francuzi tvrde da je jedan od funkcionera crveno-belih hteo da uplati pet miliona evra na opkladu da će srpski tim izgubiti sa pet golova razlike.

Priznaju i francuski mediji da za sada postoje samo sumnje, ne i dokazi, mada je cela priča dostavljena UEFA.

Ipak, za Francuze je najbitnija jedna stvar, što je rekao i analitičar Pjer Mene za Kanal Plus:

-Šta god da se ispostavi da je u pitanju, najvažnije je da PSŽ nije umeštan ni u šta od toga i nije predmet istrage!

Cela planeta bruji od petka o ovom skandalu, a šta god da je u pitanju, jasno je da je priča pukla i da sad nema nazad. Nekom ugled neće biti isti posle svega, videćemo kome...

Foto: Lekip

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 5 godina

Bili je samo pitanje dana kada ce Zvezda i Terza pasti, njihovo bezakonje i mesetarenje u Srbiji je postalo tragikomicno , ipak u Evropi se ne mogu prodavati srpske fore.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija