• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2018

14:26

ZVEZDA SPREMA TUŽBU PROTIV "LEKIPA" I APELUJE NA UEFA: Hitno rešavajte slučaj, nekom smetaju naši uspesi!

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMA TUŽBU PROTIV "LEKIPA" I APELUJE NA UEFA: Hitno rešavajte slučaj, nekom smetaju naši uspesi!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde objavili su drugo saopštenje za manje od 24 časa povodom optužbi francuskog lista "Lekip" da je meč sa Pariz Sen Žermenom bio namešten

Iz Zvezde su poslali apel Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) da hitno reši ovaj slučaj, jer, kako kažu sa "Marakane", nekom smetaju uspesi crveno-belih i želi da ih omalovaži.

FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umešanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista L’ekip. FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvetljavanju celog ovog slučaja, jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba.

Mi smo od petka u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno “kredibilni doušnik”, pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži želeo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu.

(FOTO) "MARKA" TVRDI: Dojava za nameštanje u Parizu stigla od kladionica!

Veoma nas čudi i brine da tako neproverena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i list L’ekip zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista L’ekip zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda.

FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo - navodi se u saopštenju Zvezde.

NAPOLITANCI SE VEĆ OBLIZUJU: Ako UEFA dokaže optužbe, Zvezdi NEMA SPASA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slave

pre 5 godina

Svako ko misli da Lekip, Bild, Gardijan i ostali iznose neproverene informacije je u grdnoj zabludi, a Crvena zvezda jeste u velikom problemu zbog neodgovornih pojedinaca iz svojih redova. Nadam se da ce svi shvatiti kakvu ovo stetu dugorocno nanosi srpskom fudbalu i nadam se da ce doticni biti kaznjeni za primer svima ukoliko se sve ispostavi kao istina.

AS

pre 5 godina

DA LI SI POMISLIO DA JE NEKO IZ ZAVISTI ILI NEKE OSVETE CELU PRIČU SMESTIO ZVEZDI?

Boris

pre 5 godina

Hhaahhaa smeta Uefa-i uspjeh Zvezde ili nekom drugom. Smijesan klub,hajde da su osvojili CL nego se plasirali srecno i sad ce da pricaju o tome cijelu god a svi jaci klubovi ce im dati 5 komada. Srecom ne interesuju me klubovi sa nasih prostora jer to je gubljenje vremena pored stranih liga. Mora da je Terza odrijesio kesu da zaradi.:)))))

Roberto

pre 5 godina

Odmah sve da se reši.Ni CZ ni Partizan nikada u istoriji nisu namestili ni jednu utakmicu i otkud sada takva dezinformacija???Igrati se sa ugledom tako velikog kluba(koji na zalost primi 6 komada) u kome je direktor,covek koji nikada sa zakonom nije imao problema a u Crnoj Gori se krio 2 godine od reketaša(tuzilastva i policije)stvarno nije fer!!!Sta smo zasluzili,to smo i dobili.

Vladdimir

pre 5 godina

Razumem, što ne znači da opravdavam, lokalna prepucavanja i glupiranje sa izjavama o nekakvoj zaveri i uroti protiv naših “velikih uspeha”... Ali, nastupati sa takvim stavom i prosipati te priče u Evropi može samo dovesti do bruke i sramote kojom ćemo sebe izložiti...

Mladen CZ

pre 5 godina

Sve je moguce! Kod nas vladaju Kriminalci vec od 90’

zdjurdjevic

pre 5 godina

Her Gebels Vučićeviću, za r si zaboravio zašta je sve optuživan Terzić jer je uvek bio sklon raznim nečasnim radnjama tako da ne bi me iznenadilo da je i on umešan u sve ovo.

uzicanin

pre 5 godina

Pa nisu L'ekip i Gardijan drugorazredne novine da lupaju gluposti.Ovde nije CZ kao klub kriva već vucibatine koje hoće da se okoriste o nju .Što pre saznati ko je taj ološ što je obrukao CZ

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija