• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bild

13.10.2018

21:35

MARIN DEMANTOVAO "LEKIP": Odgovaraćete zbog sramnih postupaka

Crvena zvezda

MARIN DEMANTOVAO "LEKIP": Odgovaraćete zbog sramnih postupaka

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin izrazio je nadu da će se što pre razotkriti istina u vezi sa optužbama uglednog francuskog lista "Lekip" verujući da će neko morati da odgovara za sramne postupke

Marin je u razgovoru za Bild poručio da slučaj u kome "Lekip" iznosi optužbu da je jedan visoki funkcioner u Zvezdi probao da uplati 5.000.000 evra na pobedu Pariz Sen Žermena od pet razlike, ne sme dugo da bude obavijen velom tajne.

(FOTO) SKANDAL VEKA! "Lekip" tvrdi: Čelnik Zvezde probao da uplati PET MILIONA EVRA NA DEBAKL U PARIZU!

Očekujem da će se veoma brzo utvrditi istina, odnosno da će odgovorni platiti za ovu aferu zbog svojih sramnih postupaka - rekao je Marin za Bild.

Nešto ranije, u Zvezdi su najavili da će tužiti francuski list zbog neosnovanih optužbi koje nanose veliku štetu beogradskom klubu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slave

pre 5 godina

On nigde nije pominjao Lekip, rekao je samo da odgovorni treba da plate zbog svojih postupaka. Molim vas prenosite rči ispravno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija