• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2018

13:20

FELDINA VUKLI ZA NOS CELO LETO: Zbog Zvezde sam izvisio za Evroligu, dugovali su mi nekoliko plata

Crvena zvezda

FELDINA VUKLI ZA NOS CELO LETO: Zbog Zvezde sam izvisio za Evroligu, dugovali su mi nekoliko plata

Podeli vest

Bivši košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin otkrio je da se letos našao u nezavidnoj situaciji na Malom Kalemegdanu pošto mu je posle dugo premišljanja tek 5. avgusta rečeno da ne računaju na njega, a i problem sa platom je bio takođe prisutan

Mada je imao još jednu sezonu u ugovoru, bivši košarkaš Panatinaikosa je tek posle jednog leta napustio Srbiju, delom zbog neigranja u Evroligi, delom zbog toga što su mu u klubu kasno javili da ne računaju na njega pa je izraelski Hapoel bio jedan od boljih raspoloživih klubova koji su mu nudili angažman.

- Ovo je bilo izuzetno dugo i teško leto za mene. Imao sam ugovornu opciju da ostanem još jednu sezonu u Beogradu, ali je nedostatak igranja u Evroligi dodatno zakomplikovao stvari. Čelnici Zvezde su dugo držali u vazduhu odluku da li će me zadržati ili ne, a to su mi saopštili tek 5. avgusta rekavši da me ne vide u planovima za budućnost - rekao je košarkaš poreklom sa Dominikanske reprubilike u intervjuu za Talk.Basket.

Feldin se zatim osvrnuo i na nezavidnu materijalnu situaciju u beogradskom klubu.

- Finansijska situacija je bila problematična. Dugovali su mi nekoliko zaostalih plata, a prekasno su se setili da mi kažu da me ne žele. Tek 5. avgusta su me "odjavili" pa nije imalo šanse da obezbedim neki evroligaški ugovor. Hapoel me je narednih dana pozvao i prešao sam kod njih - rekao je Feldin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija