• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

16.10.2018

10:34

MI SMO FIĆA, ONI SU FERARI! Vujadina Savića nije mnogo pogodila šestica u Parizu

Crvena zvezda

MI SMO FIĆA, ONI SU FERARI! Vujadina Savića nije mnogo pogodila šestica u Parizu

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić smatra da šestica koju su crveno-beli primili u Parizu od PSŽ nije poraz zbog kojeg bi ekipa trebalo da klone duhom

Savić smatra da je razlika u kvalitetu dva tima tolika da tih 6:1 ne treba tragično da se doživljava.

- To jeste jedan od najvećih Zvezdinih poraza, ali on ne može da se poredi sa ranijim neuspesima. Ovo sad nije Liga šampiona, nego liga bogataša. Sve se radi samo za njih, zato što ekipe poput Parižana mogu da dovedu igrače kao što su Nejmar i Mbape od 220.000.000 i 180.000.000 evra, a mi svi zajedno vredimo 40.000.000... I eto, vidite da su posle nas taj Lion, vredan 350.000.000 evra, dobili 5:0. Trebalo bi zato da budemo realni. Jeste težak poraz, na kakav Zvezda nije navikla, ali mislim da je posle njega nama glava ostala uzdignuta - rekao je Savić za Novosti.

Kapiten crveno-belih kaže da ništa u pristupu meču ne bi promenio ni kada bi sutra ponovo igrali.

Deluju veoma moćno. Brži su, tehnički jači. Ja bih i sad, posle svega, opet bio za to da igramo, opet bih voleo da se nadmećemo s njima. Nismo ih se uplašili i nije rezultat 6:1 zato što nas je bio strah. Uzmite ferari i fiću i trkajte se kroz grad, videćemo ko će koga da dobije. Fića može da ga stigne na semaforu, ali će ferari uvek da pobegne. Tako je isto i sa njima. Po trenutnoj formi, verovatno su najbolji tim u Evropi - smatra Savić.

Komandant odbrane Zvezde je otkrio i kako ih je portugalski sudija "isekao" da ne idu grublje na Nejmara.

- Imao je Brazilac svoje veče, dao nam je tri gola. Sem što je veliki igrač, po ponašanju se vidi da je prepotentan, a i sudija ga je pazio čim bi neko malo oštrije krenuo na njega. Posle sedam, osam minuta utakmice, portugalski arbitar nas je glasno opominjao: „Mnogo ste gruba ekipa, počeću da vam dajem žute kartone" - ispričao je Vujadin Savić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija