• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lekip

16.10.2018

14:25

PANTOVIĆ BRANI ZVEZDINU ČAST! Čelnik Zvezde otputovao u Pariz

Crvena zvezda

PANTOVIĆ BRANI ZVEZDINU ČAST! Čelnik Zvezde otputovao u Pariz

Podeli vest

Operativni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović otputovao je za Pariz, gde će biti u toku sa svim informacijama koje kruže oko afere navodnog nameštanja utakmice protiv Pariz Sen Žermena u Ligi šampiona

Kako tvrdi list "Lekip", koji je i pokrenuo celu aferu objavljivanjem informacije da se vodi istraga protiv Crvene zvezde, Pantović je doputovao u Pariz sa namerom da sastavi advokatski tim, koji će pratiti ceo slučaj i reagovati kad bude potrebno.

Plan crveno-belih je da čak i tuže "Lekip", zbog narušavanja ugleda kluba.

Međutim, loptica je i dalje na terenu UEFA i francuske policije, od kojih se očekuju neke konkretnije informacije o celom slučaju, za koji cela Evropa veruje da je čista izmišljotina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija