• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2018

22:22

REGLAND O LOŠIJIM STRANAMA POBEDE: Nezreli smo još, mnogo gubimo lopte

Crvena zvezda

REGLAND O LOŠIJIM STRANAMA POBEDE: Nezreli smo još, mnogo gubimo lopte

Podeli vest

Nosilac Zvezdine pobede protiv Andore Džo Regland ne želi da se treći trijumf u Evrokupu posmatra kao nešto veliko, jer je sezona tek počela, ali može da konstatuje da je tim još u izgradnji i da je problem sa izgubljenim loptama veliki

Ragland je večeras u pobedi protiv Andore ubacio 24 poena, ali ne želi da sebe izdvaja kao najzaslužnijeg, već novi uspeh pripisuje timskoj igri.

Ovo je važna pobeda za nas. Sada imamo 3-0 u Evrokupu, prvi smo u grupi i to je veoma bitno, ali još ima mnogo stvari koje moramo da popravimo, pre svega kao tim. Tu su izgubljene lopte. Mislim i na sebe - rekao je Regland posle meča i najavio još dosta velikog rada:

Bilo je dosta nezrelih stvari koje jaki timovi ne smeju da prave. Čeka nas mnogo treninga i učenja. A to svakako dolazi i sa utakmicama. Ali ponavljam, tek je početak sezone, ima vremena - smiren je bio bivši plej Lokomotive iz Kubana.

On je naveo da se nikad ne zna kog igrača će da krene i podsetio da nema mesta za preteranu euforiju i sreću.

Rano je da bismo bili srećni. Ne igramo finale Evrokupa. Prerano je da pričamo o velikim stvarima, tek su prošle tri utakmice. Navijači su sjajni kao i uvek. U teškim momentima pomogli su nam, cenim to - zaključio je Regland.

Zvezda je večeras slavila protiv Andore 85:79 i upisala treću pobedu u Evropkupu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija