• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2018

23:19

TOMIĆ NE PREPUŠTA NIŠTA SLUČAJU: Dolazi nam tim koji je pobedio Cibonu u Zagrebu

Crvena zvezda

TOMIĆ NE PREPUŠTA NIŠTA SLUČAJU: Dolazi nam tim koji je pobedio Cibonu u Zagrebu

Podeli vest

KK Crvena zvezda ima šansu da u subotu nastavi odličan rezultatski niz nepobedivosti ove sezone, a naredni protivnik u ABA ligi im je Igokea, za koju trener crveno-belih Milan Tomić upozorava da ume da iznenadi favorita

Posle tri pobede u Evrokupu i stroprocentnim učinkom u ABA ligi, crveno-beli košarkaši nastavljaju svoj put mečom protiv ekipe iz Laktaša koji počinje od 21 sat, a trener Tomić poziva na čvrstinu i koncentraciju kako bi se niz nastavio.

Očekuje nas meč sa ozbiljnom ekipom, koja tačno zna šta radi na terenu. Oformili su sastav sa dosta igrača koji imaju iskustvo igranja i u Evropi i na abaligaškim terenima. Takođe, pobedili su Cibonu u Zagrebu, dakle znamo da moramo da budemo spremni da odigramo čvrsto i sa puno koncentracije, jer želimo da zabeležimo novu pobedu - naveo je Tomić uoči duela protiv protiv Igokee.

Crveno-beli su do sada u ABA ligi savladali Cibonu, Krku i Budućnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija