• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

24.10.2018

10:29

JOKAN IMA SAVET ZA ZVEZDU: Samo da ga ne primite u prvih 20 minuta!

Crvena zvezda

JOKAN IMA SAVET ZA ZVEZDU: Samo da ga ne primite u prvih 20 minuta!

Podeli vest

Jedini srpski trener u Premijer ligi, Slaviša Jokanović, savetovao je Crvenu zvezdu pred meč sa Liverpulom kako zna i ume sačuva gol u prvih 20 minuta meča

Kako kaže Jokanović, menadžer Fulama, a nekadašnji igrač i trener Partizana, ako Liverpul načne rivala u tom uvodnom delu meča - postaje čupavo.

Jako je bitno dobtro otvoriti utakmicu. Prvih 20 minuta ili pola sata protiv njih mogu da budu ključni. Oni kidišu od samog starta, igraju takav fudbal, pogotovo u atmosferi na stadionu. Uopšte ne valja kada ti rano daju gol, jer onda dobijaju na samopouzdanju i jure drugi, treći, četvrti... Neka šansa je da se napravi dobra defanzivna postavka i da se koristi svaka moguća prilika da ih ugroziš iz kontranapada - rekao je Jokanović za Mocartsport.

On je istakao da Zvezda mora iz pozitivnog ugla da gleda na učešće u Ligi šampiona, kako god da se završi.

Zvezdi će biti teško, to je svima jasno. Bilo joj je teško i u prve dve utakmice, biće im i u preostale četiri, ali sigurno da će izaći za par meseci kao bolji igrači i bolja ekipa i sa više iskustva nego što su imali početkom leta. Sve to treba posmatrati sa pozitivnog gledišta - poručio je Slaviša Jokanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija