• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2018

17:35

"DELIJE" NUDE 500 EVRA ZA KARTE! Englezi u strahu, navijači Zvezde žele da se nađu na tribinama "Enfilda"!

Crvena zvezda

"DELIJE" NUDE 500 EVRA ZA KARTE! Englezi u strahu, navijači Zvezde žele da se nađu na tribinama "Enfilda"!

Podeli vest

Crvena zvezda ima zabranu da dve utakmice organizovano vodi navijače na evropske mečeve, ali to "delije" nije sprečilo da budu u Parizu protiv PSŽ-a, a po svetu sudeći biće ih i u Liverpulu


Portala Liverpul Eho prenosi da navijači Zvezde  nude 500 evra za dve ulaznice za utakmicu koja će početi u 21.00 čas .

- Prišao mi je jedan čovek, mislim da je imao 20.000 evra kod sebe, jer mi je tražio da kupi što više karata. Nisam bio previše zabritnut zbog toga što mi se približavao, pošto sam Liverpulov navijač već 25 godina, cela ideja je da navijači budu razdvojeni. Ne znate šta može da se desi. Zabrinjavajuće je to što bi određeni broj navijača Crvene zvezde mogao da bude prisutan među domaćom publikom - rekao je jedan navijač Liverpula.

Drugi, koji je kupio karte za svoja dva sina, zabrinut je zbog mogućnosti da se na tribinama nađu gostujući navijači.

Upozoravam svoje sinove da izađu sa stadiona ukoliko dođe do incidenata. Ako navijači Zvezde budu na glavnoj tribini i izbije tuča zabrinut sam i zbog toga što će to biti Liverpulova krivica - kazao je jedan fan Liverpula. 

Klub je poručio da je Mersisajd policija preduzela sve mere za obezbeđivanje meča, kao i da su angažovani dodatni policajci koji će biti prisutni u centru grada i na Enfildu. Supervizor organizacije utakmice Pol Vajt poručio je da je pripremljena sveobuhvatna policijska operacija u saradnji sa srpskim organima reda, kako bi se sprečili incidenti i kako bi navijači bili sigurni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17