• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2018

22:32

ZVEZDA SE SAPLELA U ITALIJII! Crveno-beli igrali samo 10 minuta i doživeli prvi poraz

Crvena zvezda

ZVEZDA SE SAPLELA U ITALIJII! Crveno-beli igrali samo 10 minuta i doživeli prvi poraz

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz ove sezone pošto je od njih u četvrtom kolu Evrokupa bila bolja italijanska Breša na domaćem terenu rezultatom 61:69 (15:31, 24:7, 17:12, 13:11)

Crveno-beli su maestralno odigrali prvu četvrtinu posle koje su vodili čak 16 razlike, ali je već od druge krenulo sve nizbrdo, pa su Italijani već na poluvremenu otišli sa prednošću od jednog poena.

U nastavku je držala priključak za Brešom, ali nije uspela da smogne snage za konačan preokret i nastavak trijumfalnog niza koji je počeo još od starta sezone.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Bili Beron sa 22 poena, a pratio ga je Mohamed Faje sa 11, dok je u pobedničkoj ekipi najviše poena dao Džerald Beverli sa 15, a Alen i Mos su zbirno dali 11.

Posle ovog poraza Zvezda ima skor 3:1, koliko i Monako, a u narednom kolu dočekuje Galatasaraj.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija