• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

24.10.2018

23:25

MILOJEVIĆ NAJAVIO OSVETU U BEOGRADU: Mi dolazimo iz male i ponosne zemlje, videćete u revanšu!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NAJAVIO OSVETU U BEOGRADU: Mi dolazimo iz male i ponosne zemlje, videćete u revanšu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević posle poraza od Liverpula na Enfildu 4:0 kaže da je zadovoljan kao su njegovi puleni odigrali i poručili da mogu mnogo da nauče

 

- Čestitam Liverpulu na zasluženoj pobedi, ali čestitam i mojim igračima na trudu i borbenosti, koje su pokazali u utakmici. Ovaj meč je za nas veliko iskustvo. Imamo izuzetno teške protivnike u grupi. Liverpul je prošle sezone bio finalista Lige šampiona i ove sezone je jedan od glavnih favorita za trofej. Moji igrači će svakako izvući pouke iz ove utakmice. Imamo šta da naučimo kad igramo na vrhunskom nivou protiv ovakvih ekipa - kazao je Milojević.

Trener Zvezde misli da je penal za Liverpšul dosuđen prelako.

- Mi dolazimo iz male i ponosne zemlje, u šta ćete se uveriti u revanšu. Što se penala tiče, mislim da je dosuđen prestrogo i prelako. Time ne želim da umanjim pobedu Liverpula.

Ne želi Milojević da traži alibi za novi težak poraz crveno-belih.

- Možemo da pričamo o tome kad smo započeli sezonu, ali ne želim da tražim alibi. Činjenica je da smo mi jedina ekipa koja u Ligu šampiona ušla igrajući kvalifikacije od 1. kola. Mi želimo da igramo u Ligi šampiona i narednih sezona, a jedini način da uspemo u tome je da budemo bolji tako što ćemo učiti i sticati iskustvo koje može da se stekne samo igrajući protiv premijerligaša kao što je Liverpul.

- Menjanje dresova posle utakmica je sastavni deo fudbala. Svako ima mišljenje o tome, međutim ne bih mnogo pažnje pridavao tome.

PRIMILI SMO NAIVNE GOLOVE, TREĆI NAS JE SASEKAO! Jovičić žali za greškama

(VIDEO) ZVEZDINI FUDBALERI U NEVERICI! Pogledajte penale koje je Nemac dosudio Liverpulu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gedža

pre 5 godina

U svetu to ima samo kod srpskih fudbalskih alibi trenera,da vam tim izgubi utakmicu a vi im čestitate na tome. Ustvari "stručnjaci" samo traže izgovore za svoju nestručnost,neznanje,nemoć i nesposobnost. Između ostalog zato nam je fidbal tu gde jeste. Posle svake utakmici oni kažu da učimo a igrači u proseku imaju 25 i više godina.

Red Devils85

pre 5 godina

Prepotentko Sreckovic 'Milojevic,pojma ti nemas.Ben,Ebesilio,Boaci su nule.Kao dovedeni kostali puno,plate velike,to je sve laz.Alli Terzic i omo njega to rade,oni moraju da igraju,da bi te plate kao velike uzimali oni koji ih doveli za male i igraju za male.Jovancic najjaci vezni,Pavkov klasa ,kako vas bre nije sramota da ovi garagani igraju a svi vidimo da su nule.Providni ste,tako i prolazite svi vas deru.

Amater

pre 5 godina

BUDIMO REALNI JEDINI IGRAC KOJI MOZE DA PARIRA IGRACIMA LIVERPULA JE NAS GOLMAN BORJAN A OSTALI NISU ZA UPOREDJIVANJE.ZVEZDA IGRA SRCEM ALI TO NIJE DOVOLJNO PROTIV TAKVIH IGRACA LIVERPULA KOJI SU U SVEMU EXSTREMNI PASOVI,GRADJENJE,SKOK IGRA,DRIBLINZI I BRZINA.U LIVERPULU TRCE SVI A KOD NAS VECINA TRCKARA.EBESILIO IMA SVE ALI NEMA SNAGE I BRZINE.GLUPO JE OCEKIVITI DA ZVEZDA MOZE DA SE NOSI SA TAKVIM KLUBOVIMA ALI BEREM SE BORE I UCE ALI NEKAZE SE DZABE KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE PA PREMA TOME BIRAJTE DALI CETE SLUSATI ZVEZDINU MUZIKU ILI NECETE.JA HOCU.....!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17