• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

24.10.2018

23:28

NISMO ZASLUŽILI 4:0! Jovičić: Bolje nego u Parizu, ali oni igraju najjaču ligu na svetu!

Crvena zvezda

NISMO ZASLUŽILI 4:0! Jovičić: Bolje nego u Parizu, ali oni igraju najjaču ligu na svetu!

Podeli vest

Vezista Zvezde Branko Jovičić koji je vodio veliku borbu sa napadačima Liverpula (4:0) kaže da crveno-beli nisu zaslužili poraz od 4:0


- Teško je pričati odmah posle meča. Mislim da smo odigrali hrabrije nego u Parizu, ali nas je gol u 45. minutu sasekao, potom i penal, nakon 3:0 nam nije preostalo ništa drugo nego da se borimo do kraja. Neke čudne sudijske odluke... Ali to je fudbal, rastemo kao ekipa iz meča u meč. Pomoći će nam da rastemo kao igrači i ekipa - rekao je posle utakmice Jovičić. 

Atmosfera u svlačionici je posle meča bila sumorna.

- Vlada dobra atmosfera, ali teško je sada, nismo zadovoljni pošto smo izgubli 4:0 ali moramo podići glave.

Jovičić je poručio da crveno-beli zaslužuju Ligu šampiona.

- Kod 0:0 smo igrali imali polušanse mogli smo bolje da reagujemo. Trudili smo se, dali maksimum rezultat je veliki, mislim da nismo zaslužili. Oni igraju najjaču ligu na svetu, svi su brzi, jaki individualci, ali smo donekle pokazali kvalitet, da možemo da igramo protiv ovakvih ekipa. Zaslužujemo LŠ trudićemo se da Zvezdu predstavljamo u najboljem svetlu.

Meč u Beogradu će sigurno biti drugačiji.

- Uz naše navijače je druga atmosfera pokušaćemo da dođemo do boljeg rezultata. Rastemo, potrudićemo se da osvojimo još nekoliko bodova.

Atmosfera na Enfildu je očarala i igrače Zvezde.

- Atmosefra je fantastična, čuo sam i Zvezdine navijače, to govori o veličini našeg kluba iako smo kažnjeni došla je grupa navijača da nas podrži kao i u Parizu. 

MILOJEVIĆ ČESTITAO IGRAČIMA: Zadovoljan sam, Igrali smo sa konkurentom za trofej!

(VIDEO) ZVEZDINI FUDBALERI U NEVERICI! Pogledajte penale koje je Nemac dosudio Liverpulu!

(VIDEO/FOTO) NOVI DEBAKL ZVEZDE U LIGI ŠAMPIONA! Liverpul je kaznena ekspedicija, Salah i društvo isprašili crveno-bele


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija