• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.10.2018

15:34

NIGDE KAO U ŠAPCU! Milojević još pamti kako ga je mučila Mačva

Crvena zvezda

NIGDE KAO U ŠAPCU! Milojević još pamti kako ga je mučila Mačva

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je predstojeće gostovanje Mačvi iz Šapca jedno od najtežih gostovanja do kraja sezone

- Igramo sa ekipom koja nas je namučila prošle sezone, kako u Superligi, tako i eliminacijom iz Kupa Srbije. Za Mačvu imam samo reči hvale, osim Matića ostali su joj skoro svi igrači, poseduje spoj mladosti i iskustva i pokazala je kontinuitet kroz rad trenera Dragana Aničića, što je interesantno za srpski fudbal. Dosta pruža u Superligi i očekujem izuzetno borbenu i tešku utakmicu za koju ćemo se spremiti na najbolji mogući način - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Šapčani imaju novog trenera Darka Tešovića, koji je Milojevićev venčani kum.

- Sigurno da će dolazak Tešovića doneti kvalitet, bio je sa mnom u Panionisu i mislim da je Mačva napravila pravi izbor. Fudbalski se odlično poznajemo, a još bolje van terena jer je on moj venčani kum. Drago mi je da je ušao u superligaški karavan, to apsolutno zaslužuje. Ekipa iz Šapca je izabrala fantastičnog trenera koji je pobednik, tek je nekoliko dana tamo, ali bićemo spremni na sve.

Zvezda ide u Šabac posle gostovanja Liverpulu u Ligi šampiona i sa mnogo problema zbog povreda Ričmonda Boaćija, Branka Jovičića, Marka Marina...

- Moramo jako brzo da se prebacujemo sa jednog koloseka na drugi. Treba biti obazriv i pažljiv, drugačija je i atmosfera i način igranja, ali kroz priču stalno radimo na tome da momci budu mentalno spremni. Opet naglašavam, nama je prvenstvo stvarno prioritet broj jedan i ako hoćemo da dođemo do cilja, onda moramo tako da razmišljamo - poručio je Milojević.

Utakmica 13. kola Superlige između Mačve i Crvene zvezde igraće se u nedelju od 16.30 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija