• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2018

07:43

VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU! Boaći PROPUŠTA meč protiv Liverpula na "Marakani"!

Crvena zvezda

VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU! Boaći PROPUŠTA meč protiv Liverpula na "Marakani"!

Podeli vest

Novi peh za Crvenu zvezdu, Vladan Milojević neće moći da računa na Ričmonda Boaćija za meč Lige šampiona protiv Liverpula 6. novembra

Boaći se povredio na utakmici Liverpula i Crvene zvezde, gde je odigrao svih 90 minuta i gotovo sigurno, prenosi Telegraf, neće biti spreman za revanš na "Marakani", koji je na programu u utorak 6. novembra.

Napadač iz Gane obnovio je povredu zadnje lože, koja ga muči od povrtaka iz Kine. Već je pauzirao nekoliko mečeva zbog povrede zadnje lože, pa je bio van konkurencije i za duel u Parizu protiv PSŽ-a.

Boaći nije igrao na meču protiv Mačve, a neće uspeti da se oporavi i za utakmicu protiv Liverpula  u 4. kolu Lige šampiona.

Duel na Enfildu propustili su bek Milan Rodić i dosad jedini strelac za Zvezdu u Ligi šampiona, Marko Marin. Obojica bi trebalo da budu spremni za duel protiv Liverpula u Beogradu. 

(VIDEO/FOTO) NOVI DEBAKL ZVEZDE U LIGI ŠAMPIONA! Liverpul je kaznena ekspedicija, Salah i društvo isprašili crveno-bele

BOAĆIJU STRADALA LOŽA! Zvezdin napadač na snimanju posle Liverpula


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bgd

pre 5 godina

Zašto peh? Svakako do sada nije pokazao ništa u LŠ a za onaj bezobrazni šut preko Enfilda ne treba više ni da igra.

trifke

pre 5 godina

Hvala Bogu sto ne igra. Covek nije ni za 3 ligu u Nemackoj. ali ja da se pitam samo bi Igrali nasi Srpski Igraci ajde Ben nije los ovako samo nasa Srpska Deca koja su super igraci ali mora da se prica sa njima da im das sigurnost da im budes Otac Majka Baba Deda i onda se osecaju Vrh i postanu najbolji Igraci. Samo Sloga i samo nasu Srpsku Decu da guramo. A mi glumimo neku dobrotu i da nas negledaju Rasistima ali mi to nismo nego samo treba svoju Srpsku Decu da guramo i to je Patriotizam a ne Rasismus kako bi mi sada neki prebacivali.

aleksandar49

pre 5 godina

Nije on vise ni u formi,odgovarao je za nasu Ligu,a LIga shampiona je za njegove neke kvalitete daleko.Zvezda trba u koncepciji trba da igra sa 3 napadaca kao i Liverpul,bez obzira na kvalitete svojih igraca.Svaka im chast za proslu utakmi cu,napred momci !!!

Mito

pre 5 godina

Odlično, treba da igra Pavkov i samo klincisa naših prostora

Dabisha

pre 5 godina

Nije to peh za Zvezdu već srećna okolnost ! Bezobrazluk je koliko se taj čovek ne trudi i ne zalaže u poslednje vreme , već izigrava kao neku "zvezdu". Čudi me da to Milojević uporno neće da vidi. Ima Zvezda i te kako adekvatne zamene.

Milovan

pre 5 godina

Dajte šansu Pavkovu on će ga sigurno uspešno zameniti.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

VEC DUZE VREMENA PISEM DA ON NIJE NIKAKAV IGRAC. DA JE IGRAO ZVEZDA NE BI POBEDILA

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija