• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.10.2018

22:42

BILA JE JEDNA PERFEKTNA UTAKMICA! Tomić nema nijednu zamerku posle Galatasaraja

Crvena zvezda

BILA JE JEDNA PERFEKTNA UTAKMICA! Tomić nema nijednu zamerku posle Galatasaraja

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je posle pobede protiv Galatasaraja u Evrokupu da je njegova ekipa odigrala "perfektnu utakmicu" i dodao da je podrška publike bila "šesti igrač na terenu"

Sklon kritikama posle svake utakmice, Tomić je konačno priznao da su njegovi izabranici uspeli da nadmaše sve ono što su uradili od početka sezone.

- S obe strane smo odigrali dobro. Bila je jedna perfektna utakmica. Nije bilo oscilacija svih 40 minuta - rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Zvezda je večeras u Beogradu pobedila Galatasaraj sa 87:57 u petom kolu Evrokupa.

- Kontrolisali smo utakmicu, pobedili smo sa 30 razlike i to protiv jedno veoma dobrog tima. Čestitam svom timu na pobedi - rekao je on.

(VIDEO) CRVENO-BELI PREGAZILI GALATASARAJ! Zvezda rasturila Turke na buljuke

Tomić je rekao da je bila privilegija biti doživeti "sjajnu atmosferu" u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Oni su bili naš šesti igrač. Zahvaljujem im se na podršci - rekao je Tomić.

Upitan da li je ovo bila najbolja igra njegovog tima u dosadašnjem toku sezone, Tomić je rekao je da ne može da poredi utakmice.

- Posle svake gledamo naše greške, a i posle ove ćemo. Uvek moramo da radimo na tome. Ako hoćemo da stignemo negde, nema opuštanja, mora rad na detaljima. Moramo da budemo sigurni, dobili smo sada 30 razlike, ali treba da budemo u fokusu... To kažem i igračima, da moraju svaki dan o košarci da razmišljaju - rekao je Tomić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija