• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2018

23:10

REGLAND EKSPLODIRAO PRED DELIJAMA: Dali su mi energiju da sam mogao da zakucam, iako to ne činim

Crvena zvezda

REGLAND EKSPLODIRAO PRED DELIJAMA: Dali su mi energiju da sam mogao da zakucam, iako to ne činim

Podeli vest

Zvezdin plejmejker Džo Regland oduševljen je atmosferom koju su navijači crveno-belih napravili protiv Galatasaraja u Beogradu i otkriva da je u jednom trenutku osećao toliku energiju da je mogao da zakuca

Posle meča je rekao šta je otkrio saigračima kada je čuo huk sa tribina gromoglasnih navijača, koji su protiv istanbulskog tima napravili izuzetak i prekinuli bojkoti koji traje cele godine.

- Pričao sam baš Fajeu i Biliju koliko mi je bilo dobro. Da je bila neka situacija za kontru, mislim da bih zakucao iz sve snage. Inače ne zakucavam, ali sam se osećao jako dobro. Posebno zbog energije koju su nam navijači dali - naveo je Regland i nastavio o navijačima:

(VIDEO) CRVENO-BELI PREGAZILI GALATASARAJ! Zvezda rasturila Turke na buljuke

- Mnogo je lepo što sam bio deo ovakve atmosfere. Nadam se da će biti još. Na navijačima je da dođu i da nas podrže. Nama i te kako prija ono što su nam dali, videli su to. Neće baš svaki put biti ovako, ali videli su koliko smo bili spremni za njihov dolazak i podršku - rekao je košarkaš koji je letos stigao iz Lokomotive Kuban.

BILA JE JEDNA PERFEKTNA UTAKMICA! Tomić nema nijednu zamerku posle Galatasaraja

O ubedljivoj pobedi od 30 razlike protiv Galatasaraja vidi uzroke upravo u podršci navijača, ali i želji da se ekipa iskupi posle prošlonedeljnog poraza od Breše.

Izgubili smo na strani prošle nedelje, a sada nam je bilo važno da pobedimo kako bismo ostali na prvom mestu, ali i za sve navijače, koji su nam doneli ogromnu energiju. Konačni rezultat je pokazao koliko smo hteli pobedu. Ovo je bio omaž navijačima. Neka nastave da dolaze i mi ćemo pobeđivati ovako. Nadam se da će nas svi podržati - rekao je Regland.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17