• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2018

15:52

MARIN PORUČIO "REDSIMA": Biće druga priča pred našim navijačima!

Crvena zvezda

MARIN PORUČIO "REDSIMA": Biće druga priča pred našim navijačima!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin vratio se na teren posle kraće pauze povrede na utakmici sa Bačkom (3:1) i kaže da je zadovoljan igrom


- Nedelju dana sam bio van terena, a i za tako kratko vreme u Zvezdi prođe mnogo utakmica. Sada se dobro osećam, bilo mi je važno da odigram 90 minuta, da se vratim u ritam. Mislim da je to dobro izgledalo na terenu i sigurno će mi značiti - rekao je Marin za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde pobedili su juče u Beogradu Bačku sa 3:1 i na prvom mestu na tabeli imaju 40 bodova, devet više od drugoplasiranog Radničkog.

- Fenomenalno smo ušli u utakmicu sa Bačkom, ne može bolje od gola posle samo 26 sekundi. Dobro smo igrali, stvarali šanse, odlično smo kombinovali. Možemo da budemo zadovoljni i da radimo na tome da nastavimo u istom ritmu i u narednim utakmicama. Naš zadatak je da pobedjujemo u svakoj utakmici, u tome uspevamo, ne gledamo druge. Znamo da nije lako pobediti svakog protivnika u ligi, vidimo da je sa ostalim ekipama neizvesno, što dodatno oslikava kvalitet naše lige - naveo je on.


Zvezda će u subotu u Superligi igrati na gostovanju protiv Proletera, a u utorak će dočekati Liverpul, u četvrtom kolu Grupe C u Ligi šampiona.

- Nisam mogao da igram u Liverpulu, nije lako kada se gleda sa strane, posebno takva utakmica. Nije lep sećaj kada ne možete da pomognete ekipi, ali momci su odlično počeli utakmicu, prvih 20 minuta smo igrali fantastično. Uživao sam na početku utakmice, žao mi je što momci nisu izdržali duže.

Zvezda je 24. oktobra u Liverpulu izgubila sa 0:4, priliku za revanš imaće 6. novembra od 18.55. na stadionu "Rajko Mitić".

- Verujem da će biti potpuno druga priča pred našim navijačima. Videli ste kako Napoli igra odlično u Ligi šampiona, pobeđuje, u Parizu je u poslednjim minutima primio gol, a u Beogradu mu nije bilo lako. Očekujem takvu borbu i protiv ostalih ekipa na našem terenu. Znamo da je Liverpul izuzetno kvalitetna ekipa, moraćemo da damo sve od sebe da bismo ih iznenadili - rekao je Marin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija