• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.11.2018

13:23

VIDEĆE LIVERPUL ŠTA JE PRAVO NAVIJANJE! Milojević se uzda u huk "Marakane"

Crvena zvezda

VIDEĆE LIVERPUL ŠTA JE PRAVO NAVIJANJE! Milojević se uzda u huk "Marakane"

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će se njegov tim protiv Liverpula potruditi da pruži najbolje što može i uz veliku podršku navijača proba da dođe do velikog iznenađenja u Ligi šampiona

- Ovo je veliki događaj za Zvezdu, Beograd, Srbiju i region, jer dolazi jedna od najvećih svetskih ekipa i biće pravi spektakl. Liverpul je favorit, znamo da smo u teškoj grupi, ali smo se spremili na pravi način i daćemo sve od sebe. Videćemo za koliko će to biti dovoljno - rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević naglašava da će ambijent pred 55.000 navijača dati veliki vetar u leđa crveno-belima.

- Svi znaju šta znači igrati na "Marakani", niko se ne oseća prijatno kao gost. Mislim i da će za Liverpul biti fascinantno... Bili smo na Enfildu, ali to je daleko od navijanja ovde!

Za snažan otpor, kaže, potrebno je da njegov tim bude koncentrisan svih 90 minuta.

- Igramo sa timovima iz grupe koji su kandidati za osvajanje Lige šampiona. Borićhemo se za svaku loptu, ne razmisljamo o rezultatu, ali mislim da možemo mnogo bolje nego prethodne dve - kaže Milojević i dodaje da ne treba trošiti reči i igračkom kadru i tradiciji Liverpula.

Milojević nije hteo da komentariše odluku menadžera Liverpula Jirgena Klopa da u Beograd ne povede Džerdana Šaćirija.

- Ne znam šta bih rekao, ako je tako odlučio Klop ostavio bih sve uskraćene za moj odgovor. Zna se cela situacija, da li je odlučio zbog taktičkih ili drugih razloga nisam upoznat - zaključio je on.

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin kaže da ceo tim jedva čeka duel sa Liverpulom.

- Svi se radujemo, posebno ja to znam kako je u Ligi šampiona. Igrati na "Marakani" je poseban osećaj. Znamo šta nas očekuje, igrali smo u Liverpulu i očekujemo drugačiju utakmice. Daćemo sve od sebe da ishod bude drugačiji - rekao je Marin i podsetio da je i Napoliju bilo teško u Beogradu.

Bivši nemački reprezentativac ističe da je Zvezda bila na visokom nivou 20 minuta na Enfildu.

- Protiv Liverpula napasti je smrt, to ne radi ni Arsenal, niko, jer sledi brza kontra. Nismo toliko naivni, imacemo miks koji će trener Milojević da postavi.

Utakmica 4. kola C grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula zakazana je za utorak od 18.55 na stadionu "Rajko Mitić".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija