• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

07.11.2018

08:08

HEROJ ZVEZDINE POBEDE! Pavkov: Svi su mi tražili dres, ALI SAM GA OBEĆAO NEKOM POSEBNOM! Novi ugovor mi JOŠ NIJE PONUĐEN!

Crvena zvezda

HEROJ ZVEZDINE POBEDE! Pavkov: Svi su mi tražili dres, ALI SAM GA OBEĆAO NEKOM POSEBNOM! Novi ugovor mi JOŠ NIJE PONUĐEN!

Podeli vest

Kod prvog pogotka sam bio svestan šta sam uradio, ali drugi... On mi je neverovatan. Jednostavno mi je palo na pamet da opalim po lopti, kaže Milan Pavkov, dvostruki strelac u trijumfu nad Liverpulom (2:0)

Samo sam opalio po lopti i ušla je, kaže Milan Pavkov, junak najveće Zvezdine pobede još od osvajanja evropske titule u Bariju 1991! Visoki napadač postigao je sinoć na "Marakani" oba pogotka u trijumfu nad Liverpulom od 2:0 (2:0) u Ligi šampiona, a drugi gol predstavlja pravo remek-delo!

Može i bolje

Imam svoj put i ne odstupam od toga, gledam da iz dana u dan budem sve bolji
Milan

Kao što sam kaže, opalio je Pavkov sa 25 metara i pogodio tako da brazilski golman Alison, kog je Liverpul letos platio 60 miliona evra, nije mogao ništa! Prethodno je posle kornera udarcem glavom načeo aktuelnog vicešampiona Evrope.

Time je obezbedio sebi mesto među besmrtnim herojima Crvene zvezde. A donedavno su se smejali i njemu i onima koji su ga doveli u Zvezdu prošle godine. Govorili su razni "stručnjaci" da je Pavkov smotan, da ne liči na fudbalera, da je dobar samo da se bije i skače. Ne zamera im mirni Novosađanin.

Foto: Starsportphoto©

- Presrećan sam zbog istorijske pobede. Kod prvog gola sam bio svestan šta sam uradio, ali drugi... On mi je neverovatan. Nisam stigao ni da ga proslavim. Palo mi je na pamet da opalim po lopti i ušla je - kaže Pavkov.

Savić: Pavkov je čudo

Foto: Starsportphoto

Kapiten Zvezde Vujadin Savić oduševljen je svojim saigračem Milanom Pavkovim.
- Pavkov je čudo! Kakva je to mirnoća... Ne zanima ga ni ko je rival, on je flegma. Mislim da će ovo pamtiti do kraja života. Ovo je najveća pobeda Zvezde u ne znam koliko godina. Trijumf nad vicešampionom Evrope i kandidatom za osvajanje Lige šampiona. Na "Marakani" niko neće lako proći. Žao nam je samo što smo u gostima izgubili dve utakmice tako ubedljivo. Daćemo sve od sebe da prođemo dalje, teoretske šanse i dalje postoje, borićemo se, pa neka bude božija volja - poručuje Savić.

Zvezda je Pavkova platila niškom Radničkom 300.000 evra. U tri rate. A on je sinoć upropastio jednog od najboljih i najskupljih defanzivaca sveta Virdžila van Dajka, plaćenog 80 miliona evra.

- Bilo mi je teško da se nosim sa Van Dajkom, ali ispalo je super. Još ne mogu da poverujem da smo pobedili. Saigrači su oduševljeni, mada možda nisu pod euforijom koliko i ja. Imam u telefonu milion poruka. Svi su mi tražili dres na kraju, ali već je namenjen nekome - objašnjava Pavkov.

Stameni centarfor oduševljen je podrškom navijača.

- Da ne uvredim druge navijače, ali ovo ne može da se doživi nigde. Mi smo ušli dobro u utakmicu i to je razlog dobre igre. Imali smo veliku želju da se pokažemo u dobrom svetlu i uspeli smo u tome - ističe junak "delija".

Pavkov je mnoge podsetio na Nikolu Žigića, koji je 2005. u pobedi Zvezde nad Romom od 3:2 takođe postigao dva gola, jedan glavom i drugi udarcem sa distance.

- Postigao sam pogodak sličan Žigićevom, ali svaki gol je za sebe. Imam svoj put i ne odstupam od toga, gledam da iz dana u dan budem sve bolji. Ne zadovoljavam se svojom igrom nikad, želim da idem samo napred - naglašava Pavkov.

Francuz odlepio

Bravo, Pavkovinjoooo. Kakva utakmica. Čestitam, momci!
Damijen le Talek, Bivši fudbaler Zvezde

Partijom protiv Liverpula Pavkov je svakako znatno uvećao svoju vrednost. Aktuelni ugovor snažnog napadača ističe u junu 2019. godine, što znači da bi on već od januara mogao da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom, pa bi tako crveno-beli ostali bez obeštećenja.

- Pričalo se o novom ugovoru, ali zvanično mi nije ponuđen - kaže Pavkov.

"Marakana" je sinoć odzvanjala pesmom "Hej, Pavkov, skoči, daj gol glavom". Time su navijači jasno poručili da imaju novog heroja, pa se od uprave kluba očekuje da spremi novi ugovor za čoveka koji je razbio Liverpul.

ZA OVO SE IGRA, ZA OVO SE ŽIVI! Vladan Milojević ostvario još jedan crveno-beli san

 

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sara

pre 5 godina

Bravo! Bog Vam dao zdravlja, sreće i mudrosti!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija