• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

07.11.2018

09:21

PAVKOV JE ČUDO, PRAVA FLEGMA! Savić: Borjan je pomislio da sam ja dao gol

Crvena zvezda

PAVKOV JE ČUDO, PRAVA FLEGMA! Savić: Borjan je pomislio da sam ja dao gol

Podeli vest

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je ponosan zbog pobede nad Liverpulom u Ligi šampiona, ali da ekipa brzo mora da se okrene predstojećim utakmicama

Savić ne želi da veličanstven trijumf protiv engleskog giganta poremeti ekipu pred nastavak sezone.

- Svi smo srećni i ponosni što smo pobedili ovako veliki klub, ali i sada posle pobede moramo biti veliki, kao što posle poraza nismo spustili glavu. Moramo da idemo dalje i da se okrenemo sledećoj utakmici. Pokazali smo da je naš stadion zaista neosvojiva tvrđava i da svi moraju da imaju malo više poštovanja prema nama. - rekao je Savić novinarima.

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić", uz dva gola Milana Pavkova pobedila vicešampiona Evope Liverpul sa 2:0, u četvrtom kolu Grupe C u Ligi šampiona.

(VIDEO) PROROK PIŽON! Legendarni fudbaler jutro pred utakmicu PREDVIDEO DOMINACIJU ZVEZDINE DEVETKE PROTIV LIVERPULA!

- Svaka čast svim saigračima, stručnom štabu i navijačima, a posebno Milanu Pavkovu. Zahvalio bih mu na ova dva prelepa gola i jako mi drago što je dobio pesmu od navijača, to je velika čast. Ovo je poveda svih nas, nadam se da ceko i protiv PSŽ-a na "Marakani" odigrati ovako. Pevali smo i navijačima, pevali smo i nasred utakmice pesmu Pavkovu, čak i u toku meča. Pevali smo Gobelja, Žule i ja. Pavkov je čudo, ta mirnoća. Ne zanima ga ni ko je rival, on je flegma. Mislim da će ovo do kraja života pamtiti.  - naveo je Savić. 

Zvezdin kapiten je otkrio da je Borjan nije video ko je dao gol Liverpulu u prvi mah i da ga je pomešao sa Pavkovom.

- Rekao mi je Borjan da je mislio da sam ja dao gol. Meni stvarno nije bitno ko je strelac, hoći i ja nekad da dam gol za Zvezdu, hahah. Valjda ce biti i neki penal za mene. Ja sam malo pustao muziku, nismo jos stigli da proslavimo, to ćemo posle Vranja. Prva mi je čestitala supruga i otac. Ovo je najveća pobeda u ne znam koliko godina. Ovo je trijumf nad vicešampionom Evrope i kandidatom za osvajanje - otkrio je Savić.

HEROJ ZVEZDINE POBEDE! Pavkov: Svi su mi tražili dres, ALI SAM GA OBEĆAO NEKOM POSEBNOM! Novi ugovor mi JOŠ NIJE PONUĐEN!

Defanzivac crveno-belih ističe da Zvezda ima šanse da prođe dalje i da će se do kraja grupne faze boriti da tako nešto ostvari.

- Liverpul je izašao u najjačem sastavu, neki nisu došli , da li iz taktičkih razloga ili nečeg drugog ne znam. Na "Marakani" niko neće s nama lako da prođe. Daćemo sve od sebe, kao i do sada. Ostavili smo srce na terenu, žao nam je što smo izgubili dve utakmice ubedljivo. Daćemo sve od sebe da prođemo dalje, teoretske šanse postoje. Borićemo se pa neka bude božija volja. Neće se slaviti večeras, trener nas je zamolio sa odmorimo, ali posle Vranja ćemo proslaviti. Ispoštovaćemo šefa i nećemo slaviti odmah - rekao je Savić.

(FOTO) I HRVATI SKIDAJU KAPU ZVEZDI: Jedna od najvećih senzacija u istoriji LŠ!

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljib Srnić rekao je da se njegova ekipa neće zaustaviti na ovom uspehu.

- Mi smo ekipa koja je tek u stvaranju i sada smo, posle mnogo godina, napravili veliki uspeh u Ligi šampiona. Sigurno nećemo stati na ovome i moram da pohvalim naše navijače, koji su zaista 12. igrač na našem stadionu, teško nas ovde dobijaju velike ekipe - rekao je Srnić.

Zvezda je u prošlom kolu u Engleskoj izgubila od Liverpula sa 0:4.

- Bilo je lakše nego u Liverpulu, sada smo zaista dobro odigrali i ulazili jako u sve duele i to nam je donelo ovaj rezultat - dodao je Srnić.

On je otkrio i šta je trener Vladan Milojević rekao igračima pred samu utakmicu.

- Iskreno, šef nije mnogo pričao. Rekao nam je da igramo za nas i za sve zvezdaše. Na poluvremenu je već bilo 2:0, tako da nije previše pričao - rekao je Srnić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija