• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2018

11:08

NISMO SLUČAJNO U LIGI ŠAMPIONA! Jovančić: Pokazali smo da svima možemo da pomrsimo račune

Crvena zvezda

NISMO SLUČAJNO U LIGI ŠAMPIONA! Jovančić: Pokazali smo da svima možemo da pomrsimo račune

Podeli vest

Zvezdina radilica Dušan Jovančić istakao je da je trijumf protiv Liverpula dobar pokazatelj da crveno-beli nisu slučajno u Ligi šampiona i podseća da ni u prvom meču protiv slavnog kluba nisu bili inferiorni

Nekadašnji kapiten Vojvodine, a danas nezamenljiv šraf u mašineriji Vladana Milojevića navodi da su crveno-beli spremni da pomrse račune mnogo jačim timovima od sebe.

Ceo klub je verovao da možemo da dođemo do pozitivnog rezultata. I nerešen rezultat bi bio pozitivan, ali je pobeda veliki plus i dokaz da nismo slučajno ovde. Hteli smo to da pokažemo svima i da možemo da pomrsimo račune mnogima. Ogroman uspeh, zahvalio bih se i navijačima na podršci - naveo je Jovančić.

ZVEZDA PRESTIGLA MILAN NA UEFA RANG LISTI! Crveno-beli skočili za pet mesta, evo koliko daleko je Partizan

Zvezdin vezista se vraća samo dve nedelje unazad i kaže da se klub nije obrukao ni na "Enfildu", bez obzira na ubedljiv poraz protiv Liverpula.

Mislim da smo se i tamo  dobro pokazali, nismo se obrukali, rezultatski možda jesmo, ali igrački nismo. Imam dosta utakmica u nogama, ovakvih ne, ali se trudim da pristupim svakom protivniku isto, da se kao tim ne uplašimo Liverpula i to smo svi pokazali i da verujemo u pozitivan rezultat koji je na kraju i došao - rekao je Jovančić.

SVETSKI MEDIJI ODUŠEVLJENI SRPSKIM ŠAMPIONOM! Zvezdina pobeda je odbrana sporta pred novcem

On je istao da je povlačenje ekipe u drugom poluvremenu posle vođstva bio logičan sled okolnosti budući da su naspram sebe imali moćnog rivala.

- Mislim da smo prvo poluvreme bili bolji i zaslužili smo vođstvo. Dva sjajna gola Pavkova. Drugo poluvreme protiv dominantne ekipe kakva je Liverpul morate da se branite, srećom smo imali šta da branimo i uspeli smo u tome - rekao je Jovančić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija