• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2018

15:36

(FOTO) INFORMER U POSETI RODITELJIMA MILANA PAVKOVA: Malo je falilo da se ŠLOGIRAMO!

Crvena zvezda

(FOTO) INFORMER U POSETI RODITELJIMA MILANA PAVKOVA: Malo je falilo da se ŠLOGIRAMO!

Podeli vest

Umalo da se šlogiramo zbog onoga što je naš Milan uradio protiv Liverpula, kaže Zuzana Pavkov, majka napadača Zvezde

Milan Pavkov je sa dva gola doneo crveno-belima pobedu od 2:0 protiv Engleza, a dan kasnije Informer je posetio njegovu porodicu u Begeču, selu nadomak Novog Sada.

Pavkov je rođen 9. februara 1994. u Novom Sadu, a odrastao je u Begeču, gde mu i danas žive roditelji Nikola i Zuzana, kao i sestra Milica.

Svetska zvezda

Dobrodošlicu u dom Pavkova poželela nam je Milanova majka Zuzana, koja nas je dočekala širokim osmehom.

- Utakmicu nismo gledali u Begeču, nego u Bačkoj Palanci kod rođaka. Muž je ostao tamo jer ne voli da priča za novine i ne voli ovu pompu. Ja smatram da je ovo lep povod. Uvek smo u grču kada ga gledamo, ali ova utakmica je bila toliko napeta da smo pili lekove za smirenje jer nam je skočio pritisak. Svi su sumnjali u njega, osporavali ga, a napravio je veliki uspeh. Prijatelji i rođaci su odmah došli da čestitaju - kaže majka napadača Zvezde za naš list.

Foto: informer

Skočila mu cena

Posle fantastične igre protiv Liverpula, cena Milana Pavkova je naglo skočila. Crvena zvezda je u januaru 2017. Radničkom iz Niša platila 300.000 evra za korpulentnog napadača, čija je cena zbog dobrih igara ove sezone pred duel sa Liverpulom iznosila 1,25 miliona evra. Nakon što je smestio dva gola u mrežu Alisona Bekera, cena Milana Pavkova je utrostručena, pa sada košta između tri i po i četiri miliona evra.

Ona ističe da je njen sin još kao mali morao da se trudi više od ostale dece.

- Njega je oduvek samo fudbal zanimao, lopta mu je uvek bila u ruci. Školu nije hteo ni da završi, ali mi smo ga terali. Moj Milan je ovde odrastao, uvek je morao da se trudi više od ostalih jer je iz sela, a ne iz grada. Čak i kada je došao u Zvezdu, bilo je negativnih komentara, ali pokazao je ko je i šta je. Nije mi bitno šta će biti dalje, samo da on ostane čist u glavi. Da ga slava i uspeh ne promene. Redovno dolazi u Begeč, napravio je kuću u dvorištu, druži se sa prijateljima iz detinjstva - poručuje Zuzana.

Na kraju je ispričala i da pred svaku utakmicu zove sina, ali da to nije učinila pre meča sa Liverpulom.

- Uvek ga zovem pred utakmicu i kažem mu: "Daj gol za majku". Ovo je prvi put da ga nisam zvala, a kada je počela utakmica pokajala sam se što nisam. Međutim, posle sam shvatila da je dobro što ga nisam pozvala, možda je baš zato postao svetska zvezda - zaključuje Zuzana Pavkov.

Foto: informer

Da je životna priča napadača Zvezde poput holivudskog filma, potvrđuju i reči Dragana Ivanovića, koji je trenirao Pavkova u ČSK. Gotovo neverovatno zvuči da je dogovor o prelasku iz Novog Sada u Čelarevo sklopljen na benzinskoj pumpi.

- Sreća moja, pa su Begeč i Čelarevo blizu. Sećam se te pumpe, tamo je Milan došao u društvu oca. Pristao je da dođe kod mene u Čelarevo. Bila je i prva utakmica protiv Bačke Palanke i bila su dva gola. Baš onakva kao protiv Liverpula. Udarcima sa distance. I odmah da se ogradim kako ne bih ispao samoreklamer - Milana Pavkova nije Dragan Ivanović naučio da daje golove, on to nosi sa sobom. Kao pravi špic - priča Ivanović.

Ispaljuje projektile

Nekadašnji trener Vojvodine, Napretka i Bačke naglasio je da je Pavkov oduvek postizao golove poput onog drugog protiv Liverpula.

- Milan je naglo izrastao, pa je sa njim moralo da se radi na fizičkoj spremi. Bio je slabašan, levu nogu uopšte nije koristio. Radio sam sa njim uz pomoć jednog zida i naterao ga da usavršava "levicu". Pakleno je odigrao prvu sezonu u ČSK! Dao je preko 20 golova i većina je bila poput onog drugog protiv Liverpula. On ima čist udarac desnom nogom, a kada na to dodate onakvu građu, shvatite koliko može da bude neprijatan za protivničke odbrane - poručuje Dragan Ivanović za "Mocart sport".

I zaista, Pavkov je bio noćna mora za odbranu Liverpula, pre svega za štopera Virdžila van Dajka, najskupljeg defanzivca na planeti. "Redsi" su Holanđanina platili 80 miliona evra, njegov partner iz odbrane vredi 22 miliona, dok je golman Alison koštao 62,5 miliona. Bekovi Trent Aleksander-Arnold i Endru Robertson su procenjeni na po 35 miliona, tako da je Zvezdin junak razorio odbranu vrednu 234,5 miliona evra!

(FOTO) EKSKLUZIVNO! Zvezdin tihi junak Milan Pavkov od kratkih pantalona do ZVEZDE LIGE ŠAMPIONA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija