• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2018

12:46

LIVERPUL JE NAPRAVIO KOBNU GREŠKU ŠTO NAS JE POTCENIO! Evo kako je Dule Savić video istorijski trijumf Zvezde!

Crvena zvezda

LIVERPUL JE NAPRAVIO KOBNU GREŠKU ŠTO NAS JE POTCENIO! Evo kako je Dule Savić video istorijski trijumf Zvezde!

Podeli vest

Od oca je ostanulo sinu! Kao u srpskoj narodnoj pesmi, tamo gde je stao Dušan Savić, koji je u svoje vreme pobeđivao Liverpul, nastavio je Vujadin Savić, koji je kao kapiten predvodio crveno-bele do istorijskog trijumfa nad Englezima

Savić senior nije mogao sa sakrije emocije posle velike pobede, a po njemu, Englezima se obila o glavu arogantnost, jer su debelo potcenili i Zvezdu i "Marakanu".

Englezi nam odgovaraju, iako ova generacija Liverpula nije klasičan ostrvski predstavnik poput onih protiv kojih smo igrali Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, ja i drugi. U dodatnoj smo prednosti pošto niko od njih ne shvata dimenziju "Marakane" i šta znači sići pred 50-60 hiljada gledalaca. Liverpul je napravio fatalnu grešku potcenivši nas. Verovatno su mislili da ekipa koja u Parizu izgubi 6:1 i u Liverpulu 4:0 nema šta da traži. E, pa kad se radi o Crvenoj zvezdi, stvari su malo drugačije. Naš klub ne bi bio šampion Evrope i sveta, niti bi imao tako bogatu istoriju kada mi igrali onako kako drugi misle - istakao je Dušan Savić za sajt Crvene zvezde.

Njegova sreća je još veća što je ekipu predvodio Vujadin Savić, sa kapitenskom trakom na ruci.

Presrećan sam, drago mi je jer je Vujadin kapiten i jedan od igrača koji je predvodio klub ka uspesima u Ligi Evrope, Superligi, a sada i u Ligi šampiona. Ponosan sam na njega i Crvenu zvezdu - rekao je Dušan Savić.

On je imao savet za crveno-bele i pred sledeće mečeve u Ligi šampiona.

- Siguran sam da će trener Vladan Milojević sa stručnim štabom igračima dati prave savete i smernice. Najvažnije je da ne polete, već da ostanu čvrsto na nogama. Ima još mnogo toga što može da se uradi,  oni to znaju i verujem da će ceo klub učiniti sve što je u njegovoj moći da pružaju još više i još bolje. Napoli će se posle ove utakmice dobro zamisliti pred dolazak Zvezde, a ako Bog da, onda da i tamo izvučemo pozitivan rezultat, pa bi ovde protiv Pariz Sen Žermena bio spektakl kakav odavno nije viđen, možda i nikada - istakao je legendarni fudbaler Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija