• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

09.11.2018

10:36

PAVKOV NIJE NA PRODAJU! Terzić o budućnosti Zvezdinog heroja na "Marakani"

Crvena zvezda

PAVKOV NIJE NA PRODAJU! Terzić o budućnosti Zvezdinog heroja na "Marakani"

Podeli vest

Milanov ugovor će uskoro biti revidiran i on će dobiti veću platu, a o njegovom transferu trenutno ne razmišljamo, kaže Terzić za Informer

Milan Pavkov u ovom momentu nije na prodaju, poručuje generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić za Informer! Generalni direktor šampiona Srbije naglašava da je napadač koji ima ugovor do leta 2020. godine zaslužio veću platu od one koju trenutno ima i da će je dobiti.

Pavkov je sa dva gola doneo Zvezdi senzacionalan trijumf protiv Liverpula (2:0) u Ligi šampiona i cena mu se automatski utrostručila. Procenjuje se da visoki golgeter trenutno vredi nešto više od tri miliona evra.

Foto: Starsportphoto

 
Nije on Mesi

Ipak, on će gotovo sigurno ostati na "Marakani" najmanje do kraja ove sezone.

- Prodaja Pavkova u ovom momentu nije tema. Sada ne razmišljamo o tome, ali šta će biti u junu, to sada ne možemo da znamo. Milan ima ugovor još godinu i po dana i uskoro će dobiti veću platu. Njegov ugovor će biti revidiran, jer on danas nije isti igrač kao pre godinu i po dana, kada je došao. Ja imam princip u klubu: "Kakav tretman imaš kod trenera, takav tretman imaš i na blagajni." Svim igračima s vremena na vreme revidiramo ugovore i to je normalna procedura - kaže Terzić za naš list.

Poštujemo Partizan

Zvezda je u Superligi stekla veliku prednost u odnosu na prve pratioce. Radnički zaostaje devet bodova, a Partizan čak 13.

- Ne potcenjujemo ni Radnički, a posebno ne Partizan, jer se radi o velikom klubu. Respekt i poštovanje prema Partizanu, ali mi gledamo samo od utakmice do utakmice. Želimo da pobedimo sve mečeve do kraja šampionata - poručuje generalni direktor Zvezde.

Generalni direktor Zvezde poručuje da se previše pompe pravi posle Liverpula i apeluje na javnost da Pavkovu ne stavlja teret na leđa.

- Milan je skroman momak iz radničke porodice i treba ga pustiti da radi svoj posao i da se raduje golovima koje postiže. Razumem interesovanje zvezdaške javnosti, ali ne treba mu stavljati teret na leđa jer on nije Mesi. Ima punu podršku saigrača, trenera Milojevića i nas iz rukovodstva. Vidim da su krenuli romani, ko je otkrio Pavkova, ko je šta rekao... Neprimereno je prema ostalim igračima Zvezde da se potencira samo Pavkov. On je, kao i svi ostali, samo deo mozaika. Jedni bez drugih smo ništa, ja takvu Zvezdu hoću - naglašava funkcioner crveno-belih.

Junak pobede nad Liverpulom mnogo toga je preturio preko glave da bi bio tu gde je sada.

- Pavkov je imao normalan razvojni put, kakav treba da ima svaki sportista. Njegova karijera je sve vreme išla uzlaznom putanjom. Od njegovog rodnog Begeča, preko Bačkog Petrovca, Čelareva, Vojvodine, Radničkog iz Niša do Crvene zvezde. On nikada u Zvezdi nije bio otpisan. Spletom okolnosti, kada je došao kod nas, već smo imali mnogo napadača i vratili smo ga u Radnički na pozajmicu. U Nišu je odlično igrao, sve vreme smo imali komunikaciju i on je znao da mi verujemo u njega. Pavkov u Zvezdi nikada nije bio otpisan i pokazao je da ga nismo uzalud platili 300.000 evra, što nije mali transfer u domaćim okvirima - ističe Terzić.

Isplatio se

Pavkov u Zvezdi nikada nije bio otpisan i pokazao je da ga nismo uzalud platiti 300.000 evra
Zvezdan Terzić

Trijumf protiv Liverpula je prvorazredna senzacija, a čelnik kluba iz Ljutice Bogdana kaže da je ponosan što je Zvezda ponovo tamo gde pripada.

- Osećamo ogroman ponos jer smo klub na spektakularan način vratili na mapu Evrope. Ime Crvene zvezde se danas izgovara sa velikim poštovanjem širom kontinenta. Verovatno nismo ni svesni kakav smo uspeh napravili. Ne podležemo opštoj euforiji naših navijača, koja je razumljiva i opravdana. Ovo je tek početak stvaranja velike Zvezde i mi ćemo biti sve bolji u narednim godinama - podvlači generalni direktor crveno-belih.

Bez potcenjivanja

Na kraju se osvrnuo i na naredne dve utakmice u Ligi šampiona, protiv Napolija (28. novembar) i Pariz Sen Žermena (11. decembar).

- Mnogi su nas potcenili posle utakmica u Parizu i Liverpulu, ali Zvezda je ozbiljan klub i niko nikada ne sme da nas potceni. Nećemo ništa da obećavamo za preostale dve utakmice, ali je sigurno da će i Napoli i PSŽ imati težak zadatak. Mi ćemo pružiti maksimum, a nadamo se da ćemo imati i sreće - zaključuje Zvezdan Terzić.
 


 


 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Red Devils85

pre 5 godina

Ja odkada pisem da Pavkov i Jovancic moraju biti standardni.Uvek bili naslovi kada ih Milojevic ubaci,pogodio sa izmenama.Da,ali sa prvim sastavomnikada nije pogodio,tek sada prvi put.Sto znaci da je los trener,hvalite ga vi koliko hocete,vratite film unazad.Njemu je pre Pavkova centarfora igrao Milic,Ben,Stojiljkovic,svi losiji od Pavkova ali za Milojevica bolji.Zvezdu uvek krasili korpulentni visoki centarforovi koji mogu da skoce daju gol.Jovancic najjaci za veznu liniju i to video kasno,znaci nezna da proceni.A ti i Mrkela dovodite kao'skupe strance Kafu,Ebesilio,zasto bre lazete,oni pojma nemaju i jefnito placeni.Vi ce da uzmete pare i odete iz Zvezde jednom.A ja?Ja ostajem do kraja,za vjek vjekova.I zato ne igrajte se Zvezdom.

Mima

pre 5 godina

Nije na prodaju... Znači na prodaju je samo koliko love!

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Pavkov svoje znanje treba pokazati na sljedecim utakmicama. Dva gola na jednoj utakmici pa makar i protiv Liverpula nisu nista ako se tako ne nastavi . Ili barem priblizno. Mada sam uvjek za nase igrace nego za uvezene ne bas nekog kvaliteta. U ostalom ni Zvezda nema para za neka kvalitetnija pojacanja. Isplativije bi bilo da su 'ulozili' vise na omladinske svjetske prvake bila bi veca 'berba' nego od ovoga nacina koji sada rade odnosno preprodaje kojekakvog skarta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija