• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2018

10:51 >> 16:49

(VIDEO) ZVEZDA NASTAVILA SERIJU! Prvak lako pregazio "fenjeraša" Dinamo

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA NASTAVILA SERIJU! Prvak lako pregazio "fenjeraša" Dinamo

Podeli vest

Poslednji tim Superlige nije uspeo da zaustavi lidera, nije bio ni blizu. Crvena zvezda je sa lakoćom nastavila pobedničku seriju, savladavši Dinamo u Surdulici sa 3:0 u 16. kolu

Šampion se nije čestito ni oznojio protiv Vranjanaca. Istina, do prvog gola Zvezda je došla na sporan način, posle faula Stojiljkovića na golmanom Đurićem, ali ni domaći se nisu mnogo bunili.

Sve dileme oko pobednika rešene su na startu drugog dela, kada je Babić glavom duplirao prednost crveno-belih, dok je tačku na meč stavio Veljko Simić golom u 56. minutu.

Imali su Vranjanci dve-tri dobre prilike da ublaže prednost, ali se mreža prvaka nije zatresla.

Zvezda je lider Superlige sa 15 pobeda u 16 kola i samom jednim remijem, sa Partizanom. Dinamo je poslednji na tabeli sa sedam bodova.

DINAMO - CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:1)

Strelac: Stojiljković u 28, Babić u 48. i Simić u 56. minutu

Stadion: FK Radnik. Sudija: Nenad Đokić.

DINAMO: Đurić, Stanković, Veškovac (od 68. Stanojević), Gašić, Sićović (od 46. Ratković), Đurišić, Karapandžić (od 62. Stevanović), Pavišić, Nedeljković, Suraka, Dimitrov.

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić (od 62. Joveljić), Jovičić (od 46. Hajdin), Ebisilo, Milić (od 46. Milijaš), Marin,  Simić, Stojiljković.

TOK MEČA:

Kraj.

88'. Još jedna dobra prilika za Simića, šutirao je sa 13-14 metara, lopta je otišla pored gola.

84'. Ratković je imao dobru priliku za Dinamo, bio je na sedam-osam metara iskosa od gola Zvezde, ipak šutirao je vrlo slabo, pravo u golmana Popovića.

80'. Udarac Ebisilija sa 18-19 metara, lopta je otišla pored gola.

75'. Simić je imao novu priliku za Zvezdu, izblokirao ga je Gašić.

63'. VELIKA šansa za Dinamo! Direktno iz auta je bačena lopta na penaltik, gde je Suraka skočio, tukao glavom - zamalo pored gola.

62'. Pravi Milojević poslednju izmenu i to vrlo interesantnu, umesto levog beka Rodića na terenu je špic Joveljić.

56'. GOL! Nastavlja Zvezda da rešeta Vranjance! Lepa akcija, Hajdin je odigrao povratnu loptu do Simića, koji sa 13-14 metara šalje loptu u gol - 3:0.

53'. PRILIKA ZA DINAMO! Velika šansa, Dimitrov je glavom šutirao sa peterca, a Popović je panterskom odbranom skrenuo loptu u korner.

52'. ŠANSA! Imao je Simić idealnu priliku da uveća vođstvo Zvezde, bio je sam ispred Đurića, ali je golman Dinama odbranio.

48'. GOL! Zvezda je duplirala vođstvo, a strelac je Srđan Babić glavom, posle centaršuta Ebisilija - 2:0.

Dvostruka izmena u timu Zvezde, umesto Jovičića i Milića na terenu su Milijaš i Hajdin.

Prvo poluvreme

44'. Lorenco Ebisilio u prilicu, šutirao je iskosa da sa desne strane, međutim, Holanđanin je bio neprecizan, lopta završavapored gola Đurića.

38'. Treći korner za Dinamo, u kornerima 3:3. Dobar centaršut Sićovića, ipak bez opasnosti za Popovića.

35'. Udarac Marina sa ivice kaznenog prostora, pored gola. I Simić je pokušao, ali ništa ni od ove šanse. 

28'. GOL! Zvezda vodi 1:0, strelac je Stojiljković, iskoristio je grešku golmana! Pokušao je Đurić da dribla napadača Zvezde, nije se prekombinovao, a Stojiljkoviću nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu. Pitanje je da li je napravio faul, kontakta je sigurno bilo, ali sudija Nenad Đokić nije ništa svirao.

25'. Gašić je vrlo loše odreagovao u svom kaznenom prostoru, ali to Milić nije iskoristio, loptu je šutnuo daleko od gola Dinama. 

18'. Dinamo za sada igra hrabro, nije koncentrisan samo na čuvanje svog gola. Nekoliko puta je solidno pripretio golu Zvezde.

13'. Velika prilika za Dinamo posle slobodnog udarca,  Gašić je glavom poslao loptu pored gola, a  sudija su pokazale i da je bio u nedozvoljenoj poziciji.

7'. Prečka! Sada je Dinamu pripretio Gobeljić, koji je dobro šutirao, ali lopta se odbila o prečku Vranjanaca

7'. Sićović je samo nekoliko sekundi kasnije stavio na test golmana Zvezde Popovića, šutirao je sa distance, ali brani golman šampiona Srbije.

6'. Na drugoj strani Ebisilio je bio u šansi, ali je njegov šut izblokirao Pavišić.

5'. Prva prilika za igrače Dinama, Suraka je šutirao, ali nema promene rezultata.
 

- Nemanja Milić ponovo u dresu Zvezde,  posle mesec i po dana pauze.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija