• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2018

11:18

GOBELJIĆ PROVOCIRA ŠAĆIRIJA: Žao mi je što nije bio u Beogradu, da oseti kako je igrati na punoj "Marakani"!

Crvena zvezda

GOBELJIĆ PROVOCIRA ŠAĆIRIJA: Žao mi je što nije bio u Beogradu, da oseti kako je igrati na punoj "Marakani"!

Podeli vest

Fudbaler Zvezde Marko Gobeljić kaže da mu je donekle žao što Đerdan Šaćiri nije bio u Beogradu, da oseti vrelinu "Marakane"

Albanac sa švajcarskim pasošem kaže da je bio potpuno saglasan sa odlukom trenera Jirgena Klopa da ne putuje u Srbiju na utakmicu sa Zvezdom prošlog utorka (2:0)!

Crveno-beli su savladali Liverpul 2:0 u 4. kolu Lige šampiona i tako na najbolji način iskoristili odsustvo Šaćirija. On je pre meča govorio da se ne plaši navijača Zvezde i da će doći u Beograd, međutim sad je promenio ploču.

Pun pogodak

Sve je ispalo super, pobedili smo, a siguran sam da su Šaćiriju saigrači preneli kakav je osećaj igrati na našem stadionu
Marko Gobeljić, fudbaler Zvezde

Rođen u Gnjilanu

Momak rođen u Gnjilanu otvoreno je rekao britanskim novinarima da se uplašio da bi nešto moglo da mu se desi u rodnoj zemlji i da je zbog toga ostao kući.

- U Beogradu je veoma vrela atmosfera, svi bi me jurili i zato je bilo bolje da ostanem kod kuće. Trener Klop je dobro znao šta bi moglo da se dogodi, a želeo je da se koncentriše isključivo na fudbal. Ispostavilo se da je odluka da ne idem u Beograd bila na mestu. Trenirao sam u Liverpulu i bio sam spreman za sledeću utakmicu. Bilo je neophodno da pokažemo reakciju na poraz od Zvezde i to smo i uradili - poručuje krilni napadač Liverpula.

Fudbaler Zvezde Marko Gobeljić kaže da mu je donekle žao što Šaćiri nije bio u Beogradu, da oseti vrelinu "Marakane".

- Ne znam da li je Šaćiri imao razloga za strah, on najbolje zna. To da bi ga sačekala vrela atmosfera, to je tačno! Meni je s jedne strane krivo što nije došao da oseti kako je to igrati na punoj "Marakani" - kaže Gobeljić za Informer.

Šaćiri je navukao gnev srpskih navijača provokacijama na Mundijalu, kada je gol protiv Srbije proslavio pokazujući albanskog orla. Gobeljić kaže da je, kad se to ima u vidu, možda i bolje što je nepromišljeni reprezentativac Švajcarske ostao kući.

- Da je Šaćiri došao možda bi, ne daj bože, bilo nekih problema. Svesni smo svi šta je uradio na Svetskom prvenstvu i da se pojavio u Beogradu, utakmica bi možda imala drugačiji tok. Ovako se sve odlično završilo po nas. Mi smo pobedili, a siguran sam da su njemu saigrači preneli kakav je osećaj igrati na našem stadionu - podvlači Gobeljić.

Sledeći je Hisaj

Fudbaleri Zvezde narednu utakmicu u Ligi šampiona odigraće 28. novembra protiv Napolija. I Italijani imaju u timu jednog Albanca Elseida Hisaja. On je igrao na "Marakani" protiv crveno-belih u 1. kolu Lige šampiona i nije imao nikakvih problema.

Ovaj desni bek je inače igrao za Albaniju u prekinutoj utakmici protiv Srbije na stadionu Partizana 2014. Tad je šiptarski terorista Ismail Morina iznad Humske pustio dron sa zastavom fašističke "velike Albanije", što je dovelo do tuče među igračima, a zatim i do uletanja navijača na teren.

BOLJE JE ŠTO NISAM IGRAO PROTIV ZVEZDE! Šaćiri priznao da je atmosfera na Marakani previše vruća za njega!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59