• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2018

14:24

CRVENA ZVEZDA - MORNAR! Crveno-beli u ABA ligi leče rane!

Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA - MORNAR! Crveno-beli u ABA ligi leče rane!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u subotu od 19.00 časova Mornar iz Bara u utakmici 8.kola ABA lige


Crveno-beli posle teškog poraza od Monaka u Evrokupu, žele da nastave niz pobeda u regionalnom takmičenju i u reprizi prošlosezonskog polufinala, protiv ekipe koja je bila najprijatnije iznenađenje ABA lige u sezoni 2017-2018.

Ekipa Mornara i ove sezone, kao učesnik Evrokupa igra vrlo brzu košarku na poen više, a upravo i zbog kvaliteta rivala i takvog stila igre trener crveno-belih Milan Tomić očekuje neugodnu i vrlo specifičnu utakmicu:

Treba da iskontrolišemo ekipu Mornara, treba da popravimo broj naših grešaka, pošto imamo 17 u proseku u Evrokupu i treba da iskontrolišemo tu njihovu brzu igru i veliki broj pokušaja za tri poena. Sigurno da treba da se reaguje. Bio je to prvi poraz kod kuće. Mi smo i rekli na početku sezone, biće i uspona i padova. U ovom trenutku ja ne mogu da kažem da je to pad. To je jedna loše odigrana utakmica. Sad će neko da kaže 'i u Ulmu je bilo loše', ali smo mi odigrali bolje protiv Olimpije. Sad treba da se uspostavi kontrola. Mornar u dobrom raspoloženju dolazi nakon pobede protiv Torina u Evrokupu, ali na nama je da dobrom čvrstom, kontrolisanom igrom dođemo do bodova - kazao je Tomić.


Pred ovaj meč pod znakom pitanja su nastupi Dejana Davidovca (distorzija skočnog zgloba) i Alekse Radanova (problem sa leđima nakon treninga u četvrtak uveče).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija