• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2018

16:57

BEZOBRAZLUK UEFA, ZBOG PSŽ opet odlaže konačnu odluku o kazni za meč "svetaca" i Zvezde!

Crvena zvezda

BEZOBRAZLUK UEFA, ZBOG PSŽ opet odlaže konačnu odluku o kazni za meč "svetaca" i Zvezde!

Podeli vest

Francuski list "L'Ekip" prenosi da će Evropska fudbalska federacija ponovo odložiti odluku u vezi procesa koji je Disciplinska komisija pokrenula protiv Pari Sen Žermena i Crvene zvezde nakon međusobnog duela dva kluba u Parizu, te neće biti doneta pre duela "svetaca" Liverpulom koji je na programu 28. novembra


Naime, UEFA je odlučila da etički i displinski inspektor detaljnije istraži incidente sa utakmice koja je odigrana 3. oktobra, pa su odluku o kaznama prolongirali, mada je bila najavljenja za 18. oktobar. 

Parižani su kažnjeni 18. oktobra sa 20.000 evra, zbog kašnjenja početka utakmice i najavili su iz UEFA novu istragu u vezi incidenata u koje su bili umešani navijači na meču između Zvezde i Pari Sen Žemena u Parizu. 

Kako sada saznaje “L'Ekip” do meča sa Liverpulom i ne treba da se očekuje dodatna kazna, kako bi “sveci” mogli da dočekaju Liverpul na punom "Parku prinčeva”. Eventuelne kazne UEFA bi trebalo da izrekne  22. novembra, ali najverovatnije će sačekati da prođe meč 5. kola Lige šampiona jer se spekuliše da predstoji delimično ili kompletno zatvaranje stadiona Pari Sen Žermena. Zbog toga će odluka biti prolongirana.

Ostaje da se vidi na koji način će biti kažnjen srpski šampion, jer se Zvezdi stavlja na teret divljanje navijača i nedozvoljeno skandiranje. Da li će UEFA imati za Zvezdu razumevanja kao za Parižane?

UEFA POKRENULA NOVU ISTRAGU PROTIV ZVEZDE I PSŽ, "sveci" kažnjeni sa 20.000 evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija