• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

18:11

MILOJEVIĆ PRED KUP: Navijači, podržite nas, ulazimo u žestok ritam!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PRED KUP: Navijači, podržite nas, ulazimo u žestok ritam!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči meča osmine finala Kupa protiv TSC-a iz Bačke Topole (sreda, 15.00) kaže da je pred njegovim izabranicima niz iskušenja na tri fronta ističući važnost prvog u nizu koraka


- Ulazimo u završni deo polusezone. Predstoji nam osam utakmica u dvadesetak dana. Iskoristili smo pauzu da se odmorimo, ali i kako bismo radili na pripremi za dolazeće izazove. Želja nam je da dođemo do završnice takmičenja. Naš rival je dobra ekipa, sa visokim ambicijama, jedan od favorita u Prvoj ligi, odlično predvođen od strane gospodina Saba. Bez dileme nas očekuje zanimljiva, ali i teška utakmica. Pozivam sve zvezdaše da nas podrže i u Kupu Srbije – istakao je strateg šampiona Srbije.

"Orlovi" na dobrom putu
 

Upravo reprezentativna pauza bila je povod Milojeviću da se osvrne i na igre "orlova".
- Uvek sam uz reprezentaciju, veliki sam navijač Srbije. Drago mi je da smo na dobrom putu, da sve ide kako treba. Neophodno je pružiti podršku reprezentativcima i obezbediti im mir. Utakmica sa Litvanijom veoma je bitna, prilika je da stavimo tačku na i – istakao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Poseban zadatak za stručni štab predstavlja veoma gust raspored o čemu svedoči podatak da je sutrašnji duel 30. od početka sezone.

- Promena vremenskih uslova donela je i neugodnije uslove za igru, teške terene… Pregršt je faktora koji utiču na sastavljanje tima, primorani smo na rotacije. Ponavljam igračima da moraju da budu u potpunosti spremni i fokusirani na utakmice jer svaka sa sobom donosi određeni rizik. Zdravstveni problemi imaju uticaja, ali se nadam da ću uskoro imati sve igrače na raspolaganju.

Posebne glavobolje usledile su posle utakmice sa Liverpulom.

- Dueli Lige šampiona su znatno zahtevniji, iziskuju više trčanja i napora, rivali su na višem nivou i to je teško dočarati na treningu. Upravo zahtevnost internacionalnih mečeva manifestovala se na povrede. Igramo sreda-nedelja, ne želim da kukam, drago mi je da je tako jer volim utakmice, ali su napori veoma veliki. Ne treba zaboraviti da imamo i reprezentativce koji su izloženi dodatnim naporima. Nekad smo za celu sezonu igrali oko 36 ili 37 utakmica koliko ćemo sad odigrati za polusezonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17