• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

21:53

OČAJNA ZVEZDA PUKLA OD ANDORE! Treći u nizu poraz crveno-belih u Evrokupu!

Crvena zvezda

OČAJNA ZVEZDA PUKLA OD ANDORE! Treći u nizu poraz crveno-belih u Evrokupu!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su i treći vezani poraz u Evrokupu, posle Ulma i Monaka crveno-beli su ostali bez trijumfa i na gostovanju Andori - 91:80

 

Posle osam odigranih utakmica šampion Srbije ima polovičan skor 4/4, dok je klub iz Španije na 5/3.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Albisi sa 19 poena, Jelinek je postigao 16, dok su po deset ubacili Vitington i Vitali.  Kod crveno-belih Reglend je postigao 20, Beron je ubacio 11, a Perperoglu 10 poena.

Nakon prvih 10 minuta utakmice domaćin je imao prednost od pet poena zahvaljujući seriji 8:2 u finišu prvog dela. Crveno-beli ni u nastavku nisu bili ništa bolji, nikako nisu mogli da se sastave u odbrani. Domaćin je čuvao prednost, ali samo do finiša poluvremena. Crveno-beli su strpljivom i boljom igrom prvo stigli do izjednačenja poenima Cirbesa, dok je Perperoglu trojkom malo pre sirene preokrenuo rezultat na 47:46.

Sa četiri vezana poena u nastavku meča Cirbes je odveo Zvezdu na 50:46. Ali, nije srpski šampion nastavio u istom ritmu. U nastavku su se jedni i drugi smenjivali u vođstvu, da bi Andora furioznom igrom napravila seriju 7:0 i povela 71:62 pred poslednjih 10 minuta igre.  

Zvezda je u nastavku prišla na "-3" i to je bilo sve,, jer je Andora imala odgovor za svaki pokušaj srpskog šampiona. Španci su ne samo sačuvali vođstvo, nego na kraju trijumfovali sa 91:80.

 

ANDORA - CRVENA ZVEZDA 91:80 (25:20, 21:27, 25:15, 20:18)

Dvorana: Hala sportova, Andora. Sudije: Hristos Hristodulu. Ingus Baumanis, Uže Tepenije.


ANDORA: Luz 2, Stević 10, Albisi 19, Henton, Dijanj, Šurna 10, Jelinek 16, Kolom, Apšo 7, Enis 7, Vitington 10, Vitali 10.

CRVENA ZVEZDA: Regland 20, Čović 6, Perperoglu 10, Nenadić, Lazić 3, Faje 7, Beron 14, Dobrić, Ristić, Simanić 2, Cirbes 9, Odžo 9.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pitam samo

pre 5 godina

zar se niste prosle sezone opekli sa pocetnikom trenerom?

ma da

pre 5 godina

opet kao sa Alimpijem...a uprava cuti i tera inat po cenu da sve izgubimo....

tadija64

pre 5 godina

SALETA OBRADOVICA DOVESTI STO PRE ,A OVOG TOMICA NAJURITI STO PRE !!!!!!!!! NIJE ON DZABE VISE OD 10 GODINA POMOCNI TRENER !!!!!!!!! PERPEROGLUA I REGLANDA TAKODJE !!!!!!!!!!

AS

pre 5 godina

OVO JE NEOZBILJNO. GOLA ZAJEBANCIJA. JEDNU UTAKMICU ODUŠEVE IGROM A ONDA SLEDEĆA KATASTROFA. TO JE NEOZBILJNO. IGRA BEZ DUŠE I HTENJA. FUJ. CARSKI REZ OBAVITI NA VREME. ZA ZVEZDU MORAJU MNOGO OZBILJNIJE I BOLJE.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija