• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

22.11.2018

18:05

NIJE JOŠ VREME ZA SMENU TOMIĆA! Vladimir Cvetković, legenda crveno-belih, podržava trenera!

Crvena zvezda

NIJE JOŠ VREME ZA SMENU TOMIĆA! Vladimir Cvetković, legenda crveno-belih, podržava trenera!

Podeli vest

Zvezda je u krizi, ali još nije došle dotle da se treneru Milanu Tomiću uruči otkaz, smatra legendarni košarkaš crveno-belih Vladimir Cvetković


Ekipa s Malog Kalemegdana u ponedeljak je poražena na gostovanju skromnom timu Andore rezultatom 91:80, čime je ugrozila plasman u narednu fazu Evrokupa.

Optimista

Ništa strašno se nije desilo, to je samo trenutna kriza koju će Zvezda lako prebroditi
Saša Obradović, košarkaški trener

Zvezdi je to bio treći uzastopni poraz u evropskom takmičenju, pa sada ima skor 4-4 u grupi A. Za prolazak u top 16 potreban im je trijumf protiv Breše u "Pioniru" u narednom kolu.

Slab protivnik

Cvetković veruje da će crveno-beli pronaći način da se izvuku iz problema.

- Ne znam šta se desilo Zvezdi kada je uspela da izgubi od Andore. To zaista nije neki izuzetno kvalitetan protivnik. Crveno-beli su očigledno u blagoj krizi, ali nije to ništa kritično. Ipak, ukoliko nastave u ovom ritmu, onda će možda biti potrebne i neke promene. Naravno to je već do uprave, kojoj svakako nije lako da se sad sa tim nosi - objašnjava Cvetković.

Navijači Zvezde već komentarišu da bi legendarni reprezentativac Saša Obradović bio idealna zamena za Milana Tomića. Obradović je trenutno bez kluba, pošto je nedavno napustio Lokomotivu iz Kubana.

Lazić: Slabo podnosimo pritisak

 

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić kaže da njegovi saigrači i on ne znaju da se iznesu sa pritiskom u Evrokupu.
- Nije nikako dobro, zabeležili smo treći poraz u nizu u Evrokupu. Očigledno je da ne možemo da se nosimo sa tom vrstom pritiska. Iz nekog razloga redovno padamo u drugom poluvremenu. Čim protivnik malo povede, mi kao da se pogubimo - objašnjava Lazić.

 

- Mislim da čelnici Zvezde zasad ne razmišljaju u tom pravcu, jer je rano za takve promene. Ovo je ipak tek četvrti poraz crveno-belih u sezoni. Lično bih voleo da Saša Obradović jednog dana preuzme klub sa Malog Kalemegdana, on je ipak Zvezdino dete. Međutim, nije sada vreme da se priča o tome - poručuje Cvetković.

Srpski šampion u ABA ligi je dosad zabeležio osam pobeda, a naredni duel crveno-beli će odigrati protiv Partizana u subotu. Cvetković veruje u novi trijumf Zvezde u večitom derbiju.

- Nemam nikakav strah pred derbi. Biće sve to dobro, bez ikakvih problema. Verujem da Zvezda može do nove pobede - tvrdi Cvetković.

Obradović u Firenci

S Cvetkovićem je saglasan i Saša Obradović. On ističe da je klub sa Malog Kalemegdana samo u maloj krizi i da nema potrebe za panikom. O svom povratku na Mali Kalemegdan trenutno ne razmišlja.

- Nisam gledao utakmicu, jer se trenutno odmaram u Firenci. Ali svakako ne mislim da se nešto strašno desilo, to je samo trenutna kriza, koju će Zvezda lako prebroditi. Nije ništa strašno - objašnjava Obradović.

TOMIĆ NE DRAMI POSLE TREĆEG PORAZA: Moraćemo da popravimo neke greške!

OČAJNA ZVEZDA PUKLA OD ANDORE! Treći u nizu poraz crveno-belih u Evrokupu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64

pre 5 godina

vreme za njegovu ( Tomicevu) smenu je vec proslo,sto vise cekamo dublje tonemo,nego put pod noge ,pa u Firencu,dok neko drugi nije otisao tamo

Red Devils85

pre 5 godina

Jok cekajte da izgubi i derbi.Covek veze nema,pa nije ni cudo kad nosio tablu za pisanje kao pomocnik.Ludji oni sto ga doveli.Od Radinjica nemamo trenera ,sve gori od goreg.Ovaj je bruka ,covek veze nema,gubi od nekih indijanaca,a tukli smo Reala u Madridu ne tako davno,sada nas bije ko stigne ko ciganskoga mladozenju.Dobar trener je pola ekipe,grobari pogodilu sa Trinkijerijem,a mi neki skart,odpad dovodimo,tako i prolazimo.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17