• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.11.2018

13:32

ZABRINUT SAM ZA ZDRAVLJE IGRAČA, ALI NE KUKAM! Milojević ima problem sa povređenim i prehlađenim igračima!

Crvena zvezda

ZABRINUT SAM ZA ZDRAVLJE IGRAČA, ALI NE KUKAM! Milojević ima problem sa povređenim i prehlađenim igračima!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ima mnogo kadrovskih problema pred derbi prvenstvenog kola protiv Radničkog iz Niša (subota, 19.00)

 

Ima mnogo dilema. Možda će neki da se vrate, videćemo posle sastanka sa doktorom. Ima svega, i prehlada, ali više povreda - kazao je Vladan Milojević.

Od povrede se oporavio Ričmond Boaći, ali još nije potpuno spreman.


On je u jednom periodu kada se polako vraća. Nije to tako jednostavno posle takve povrede. Nije trenutak da kažemo da je spreman, mora da prođe adaptacioni period. Drago mi je što imam sve više igrača i nadam se da ću vrlo brzo imati sve na okupu -  naveo je Milojević.

Problem mu predstavlja to što mu je u rotaciji ostalo samo trojica igrača na poziciji zadnjeg veznog.

 

Posle Radniškog, sledi Napoli

Zvezdi posle Radničkog sledi duel sa Napolijem u Ligi šampiona.
- Ne možemo da biramo. Igraćemo do kraja ovog dela sa veoma dobrim ekipama, uz dve utakmice u Ligi šampiona. Nikad nisam birao protivnike. Više sam zabrinut zbog zdravlja igrača, ništa više. Svaki put sam tužan kada imam igrače koji nisu u trenažnom procesu. Sve su utakmice teške, a potogovo ako je derbi - rekao je Milojević.

- Da je problem, problem je, ne mogu da kažem da nije. Šta da radimo, tako je kako je. Nikad nisam voleo da kukam. To je živa stvar. Dobiće šansu drugi, videćemo da li neko može da odgovori na toj poziciji. Ušli smo u ciljnu ravninu, ali odigrali smo toliko utakmica kao nekad u celoj sezoni. To je ceh koji plaćamo u ovom trenutku, ali idemo dalje.

Milojević očekuje veoma zanimljivu i dobru utakmicu u derbiju prvenstvenog kola protiv Radničkog iz Niša.

- Igraće dve ekipe sa vrha tabele i to je preduslov za dobru utakmicu, a očekujem da bude zanimljiva. Derbi utakmica dve jako dobre ekipe.

Zvezda će gostovati Radničkom u derbiju 17. kola Super lige Srbije. Radnički posle 16 utakmica zauzima drugo mesto na prvenstvenoj tabeli sa 37 bodova, devet manje od vodeće Crvene zvezde.

Milojević je naveo da Radnički "apsolutno zaslužuje" poziciju na kojoj se nalazi.

- Radnički je pretendent, ima kontinuitet od prošle sezone, kada su igrali dobro. Ove su pojačani, sa dobrim ambicijama, odličnim stručnim štabom na čelu sa Nenadom Lalatovićem koji je jedan od najboljih trenera u Srbiji, i igračkim kadrom sa kojim je Radnički prava takmičarska ekipa -  kazao je Milojević i dodao da je dobro za srpski fudbal da bude što više ekipa poput Radničkog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija