• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2018

18:50 >> 20:57

(VIDEO) ZVEZDA ZAUSTAVLJENA NA "ČAIRU"! Radnički prekinuo šampionov pobednički niz!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA ZAUSTAVLJENA NA "ČAIRU"! Radnički prekinuo šampionov pobednički niz!

Podeli vest

Pobednički niz Crvene zvezde je prekinut! Fudbaleri Radničkog su zaustavili šampiona i osvojili bod na "Čairu" u derbiju 17. kola Superlige - 2:2

Ovo je tek drugi meč u sezoni koji Zvezda nije dobila, od 17 koliko je odigrala. 

Vrlo uzbudljiv meč je odigran na "Čairu", Zvezda je vodila 1:0 golom Krstičića, da bi za samo 20 minuta Nišlije preokrenula pogocima Haskića i Ranđelovića.

Sve do 65. minuta Radnički je imao vođstvo i kontrolisao rezultati igru, ali jedan trenutak nepažnje je kažnjen, Ben je doneo izjednačenje Zvezde i taj rezultat je, uz mnogo tenzije na terenu, ostao do kraja - 2:2.

Radnički je imao priliku da se pobedom potpuno uključi u šampionsku trku, ali posle 17. kola Zvezda je prva na tabeli sa 47 bodova, dok je Radnički drugi sa 36.

RADNIČKI - CRVENA ZVEZDA 2:2 (2:1)

Strelac: Haskić u 15. i Ranđelović u 27. minutu za Radnički, a Krstičić u 6. i Ben u 65. za Zvezdu.

Stadion: "Čair". Sudija: Novak Simović.

RADNIČKI: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković (od 72. Jovanović), Bondarenko, Drinčić, Stanković, Ranđelović, Stanisavljević (od 68. Noma), Grbić (od 69. Nikodijević), Haskić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Hajdin, Babić, Degenek, Rodić, Gobeljić, Krstičić (od 46. Milić), Simić (od 69. Milijaš), Srnić, Ben (od 83. Joveljić), Stojiljković.

TOK MEČA:

Kraj!

90'. ZICER! Kakva šansa za Nemanju Milića! Dubinska lopta, primio je na 11-12 metara od gola Radničkog i šutirao je preko prečke!

89'. "Bomba" Nikole Drinčića iz slobodnjaka, odbranio je Borjan!

85'. Nervoza na terenu, ali i na klupi Zvezde. Žustro su protestovali Milojević i pomoćni trener Kosanović, raspravljali su se sa sudijom Simovićem...

82'. Tri uzastopna kornera za Radnički - bez efekta.

80'. Probao je Nikodijević sa više od 30 metara, promašio je za sedam-osam.

76'. Todorovski je rizično vratio loptu glavom golmanu, ipak Ristić je bio brži od Bena i odneo je loptu.

71'. SPORNO! Hajdin je uleteo u šesnaesterac Radničkog, Pankov ga je zakačio nogom, bek Zvezde je pao, ali sudija je pokazao da se igra nastavi!

65'. GOL! Ben donosi izjedačenje! Praktično, pravo niotkud, u periodu igre kada Zvezda nije imala prave šanse, došlo je do izjednačenja. Milić je proigrao Bena, a ovaj je lako matirao Ristića - 2:2.

58'. Rodić je pokušao makazicama, lopta je otišla daleko od gola Radničkog.

58'. Treći korner za Zvezdu zaredom... 

53'. Opasna kontra se otvorila Radničkom, dva na dva, ali je Haskić debelo zakasnio da pošalje loptu na drugu stranu ka Ranđeloviću, koji je sam izbijao na gol Zvezde i prilika je propala.

50'. STATIVA! Kolosalna šansa za Radnički! Opasnu loptu pred gol je poslao Stanisavljević iz šesnaesterca, Crnomarković je glavom poslao ka golu, a Bondarenko je na drugoj stativi stigao, pokušao da je skrene u mrežu, ali je pogodio okvir gola!

47'. Centrirao je Simić sa desne strane, golman Ristić odnosi loptu.

Promena u Zvezdi na poluvremenu, umesto Krstičića je u igru ušao Milić.

Foto: Starsportphoto©

Kraj prvog poluvremena.

44'. Dobar napad Nišlija, ponovo po desnoj strani. Usledio je centaršut na Ranđelovića, ali on je bio kratak.

39'. Bondarenko je oprobao udarac sa 20 metara, lopta je otišla daleko od gola.

38'. Ponovo gužva pred golom Nišlija posle prekida, ipak Crnomarković otklanja opasnost.

36'. ŠANSA! Velika prilika za Crvenu zvezdu, ali sjajna odbrana Ristića! Probao je Hajdin glavom posle prekida, ali je čuvar mreže Radničkog refleksno nogom sačuvao mrežu!

33'. Pokušaj Krstičića sa 20 metara, natrčao je na loptu, ali je poslao dva-tri metra preko gola.

27'. GOL! Vodi Radnički! Preokret na "Čairu"! Sjajna akcija Nišlija, Ranđelović je pobegao iza leđa odbrani šampiona, dobio odličnu loptu i lako je smestio Borjanu iza leđa - 2:1.

22'. ŠANSA! Simić je bio u dobroj prilici za Zvezdu, ali je loše zahvatio loptu i Ristić je lako odbranio.

20'. Centrirao je Todorovski s desnog boka, a Borjan je rutinski uhvatio loptu i zadržao je u terenu.

15'. GOL! Radnički je izjednačio! Na gotovo identičan način kako je Zvezda došla do gola, odbitkom posle prekida, Nišlije su matirale Borjana - 1:1.

13'. Mirna igra posle vođstva Zvezde, gosti kontrolišu utakmicu, Radnički za sada bez ozbiljnije akcije.

8'. Drinčić je probao iz slobodnog udarca sa više od 35 metara, iznudio je korner.

6'. GOL! Prva ozbiljnija pretnja na utakmici i odmah gol za Zvezdu! Krstičiću je kod slobodnog udarca pao odbitak pravo na nogu, a on je umeo da to iskoristi i pošalje loptu u gol - 1:0 za Zvezdu!

- Zvezda u oslabljenom sastavu, bez Stojkovića, Savića, Jovančića, Boaćija, Marina...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija