• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.11.2018

16:55

IMAMO PRAVO DA SANJAMO! Degenek pred Napoli: Razmišljamo o prolazu!

Crvena zvezda

IMAMO PRAVO DA SANJAMO! Degenek pred Napoli: Razmišljamo o prolazu!

Podeli vest

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek, pred gostovanje Napoliju (sreda, 21.00), priznao je da njegov tim razmišlja o plasmanu u osminu finala Lige šampiona


Dva kola pre kraja tim Vladana Milojevića ima ukupno četiri boda, jedan manje od Pari Sen Žermena i Napolija, a dva od lidera C grupe Liverpula.

- Da li razmišljamo o prolazu? Pa, razmišljamo. Svi imamo pravo da sanjamo nešto - rekao je Degenek novinarima pre puta u Napulj.

Prema njegovim rečima, velika stvar je što je Zvezda imati podršku navijača u gostima nakon odrdajene kazne UEFA.


- Očekujem da se dobro pripremimo, damo maksimum i odigramo najbolje možemo. Sada ćemo prvi put da imamo pomoć naših navijača u gostima, verujem da će biti lakše i da će nam to dati snagu.

Australijski reprezentativac ne smatra da je Napoli kiksnuo kada je remizirao bez golova sa poslednjeplasiranim timom u Seriji A - Kjevom.

- Igrali su sa jakom ekipom. Kjevo je bio dobar, Napoli nije iskoristio svoje prilike. Oba tima čekaju meč sa remijem jer smo i igrali 2:2 sa Radničkim. Ne znam koliko to ima ulogu neku.

Degenek dodaje da se iz prvog međusobnog duela sa Napolijem (0:0) može mnogo naučiti.

- Možemo opet da utakmicu iz Beograda, da ono što smo radili loše popravimo i što smo radili dobro da dodatno poboljšamo. U principu će nam pomoći.

Veruje da će Napoli, za razliku od utakmice na "Marakani", sada igrati sa Marekom Hamšikom i Drisom Mertensom u prvoj postavi, a da će Alkadijuš Milik biti na klupi.

ZVEZDA JE BILA POTCENJENA, A ZASLUŽENO JE POBEDILA LIVERPUL! Anćeloti: Očekuje nas važna, ali ne i presudna utakmica

BEN ZA INFORMER: DAĆU GOL ZA POBEDU U NAPULJU! Zvezdin ofanzivac jedva čeka duel protiv Italijana

POBEDA PROTIV LIVERPULA RECEPT ZA NAPOLI! Simić: Mirnoća i samopouzdanje ruše Italijane


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17